StoryEditorOCM
KalelargaMARKO VUČETIĆ

Mnogi HDZ-ovi ministri imaju tendenciju zaborava, da se ne sjećaju onoga što su radili, imamo i Kalmetu koji se apsolutno ničeg ne sjeća...

Piše Mišel Kalajžić
24. svibnja 2021. - 13:28

Debata se nastavila pitanjem o problemu parkirališta u Zadru, građani su nezadovoljni neostatakom parkirališta...

- Nismo sve dobro iskomunicirali, imali smo peh, nismo otvorili projekte Vrata grada Zadra. Kroz tri godine promijenila su nam se tru ministra u Ministarstvu imovine i sa svakim voditi razgovor ispočetka. Bit će to i prije ako Bog da, okrupnili smo zemljište, napravit ćemo UPU... - rekao je Dukić.

- Kad HDZ promijeni ministra moraju ispočetka razgovarati, jer mnogi njihovi ministri imaju tendenciju zaborava, da se ne sjećaju onoga što su radili, imamo i Kalmetu koji se apsolutno ničeg ne sjeća. Niste ništa napravili u 4 godine i očekujete da ćete u iduće 4 godine napraviti. Potpuno ste u stanju nemoći da to napravite. Mi moramo riješiti kvartovske parkinge, trebamo imati popis gradske imovine uključujući terene... Obale i lučice prema mojim podacima imaju preko 8 milijuna prenesene dobiti ovih godina, godišnje 1,5 milijun kuna, a ne pojeftinjuju usluge, niit vraćaju dobit gradu i ne rješavaju problem parkiunga. To je bezidejno stanje – istaknuo je Vučetić.

- Napravit ćemo garaže na Ravnicama sa strance i turiste, da se oslobodi prostor na Poluotoku. Ući ćemo i u sve kvartove visoke gustoće življenja. Ide velika digitalizacija, od 36 raskrižja imamo već 18 pod video nadzorom, napravit ćemo poboljšanja... - kazao je Dukić.

- To su realna rješenja, ali su bila moguća i prije 4 godine – uzvratio je Vučetić. Sad smo u situaciji da vam ili bezrezervno povjerujemo ili se u ovih par dana dogodila religijska preobrazba HDZ-a. Građani, ne birate vi sada nikakve programe, već ljude, odnosno čovjeka koji je u stanju to napraviti. Jer program za Zadar i druge gradove postoji... - ističe Vučetić.

- Vi očekujete da će vam netko drugi pisati programe? – upitao ga je Dukić.

- Je li A je to cesta (kod Bolnice) vaš  program? - pitao je Vučetić.

- To je državna cesta dodao je Nevešćanin.

- Ironiziram – rekao je Vučetić.

30. travanj 2024 21:23