StoryEditorOCM
KalelargaU PONEDJELJAK

Ministar Aladrović u Zadru će uručiti pet ugovora vrijednih 11,7 milijuna kuna

Piše B.S.
21. svibnja 2021. - 12:43

Ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović u ponedjeljak, 24. svibnja, posjetit će Zadarsku i Šibensko-kninsku županiju.

U sklopu radnog posjeta dvjema županijama ministar Aladrović i ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar potpisat će i svečano uručiti 14 ugovora u sklopu Poziva „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II.“ u vrijednosti više od 24 milijuna kuna.

U Zadru će uručiti pet ugovora u vrijednosti više od 11,7 milijuna kuna, a svečana dodjela održat će se u 11,30 sati u Gradskoj loži, narodni trg 2, Zadar. Svečanom uručivanju u Zadru nazočit će župan Božidar Longin i gradonačelnik Branko Dukić.

Također, bit će predstavljen projekt “Unapređivanje infrastrukture Centra za socijalnu skrb Zadar i Doma za odrasle osobe Sv. Frane Zadar za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije” u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020.“ financiranog sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj.

U Šibeniku će uručiti devet ugovora u vrijednosti više od 12,5 milijuna kuna, a svečana dodjela održat će se u 16 sati, Adriatic business centre, Velimira Škorpika 6, Šibenik.

27. travanj 2024 11:30