StoryEditorOCM
KalelargaODGOĐEN BIOGRAD

Ministar branitelja Tomo Medved ipak ne dolazi u ponedjeljak u Zadar, ključeve stanova hrvatskim vojnim invalidima uručit će državni tajnik

Piše M. K.
24. ožujka 2024. - 12:57

Ministar Tomo Medved ipak ne dolazi u Zadar. Svečanost uručenja ključeva novih stanova hrvatskim ratnim vojnim invalidima održat će se prema planiranom rasporedu s početkom u 10 sati u Gradskoj knjižnici u Zadru, ali ključeve će uručiti državni tajnik u Ministarstvu hrvatskih branitelja Darko Nekić. 

Planirani obilazak lokacija za gradnju Veteranskog centra u Biogradu na Moru se odgađa, novi termin obilaska će se naknadno odrediti, javilo je Ministarstvo hrvatskih branitelja.

Prema prethodnoj najavi ključeve petorici HRVI trebao je uručiti potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

Najavljeno je da će svečanosti nazočiti i ministar regionalnog razvoja i fondova EU Šime Erlić, ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica, državni tajnik u Ministarstvu hrvatskih branitelja Darko Nekić, župan Zadarske županije Božidar Longin i gradonačelnik Grada Zadra Branko Dukić, te predstavnici udruga iz Domovinskog rata s tog područja.

Također, istoga dana u 9 sati ministar Medved trebao se sastati u Biogradu na Moru s gradonačelnikom Ivanom Knezom kod Hotel Adria, Augusta Šenoe 42, kako bi zajedno obišli potencijalne lokacije za izgradnju veteranskog centra, ali to je odgođeno.

28. travanj 2024 06:38