StoryEditorOCM
KalelargaMARKO PUPIĆ BAKRAČ

Meni su bacili bombe u dvorište pa se HDZ o tome nije oglasio, a sada brane Radetu i spašavaju mu rejting zbog šurovanja

Piše Zadarski.hr
17. siječnja 2024. - 20:47

Na naš intervju s Danielom Radetom, predsjednikom zadarskog SDP-a i gradskim vijećnikom, reakciju je uputio i Marko Pupić Bakrač, županijski vijećnik Akcije mladih. Prenosimo ga u cijelosti:

Poštovani, 

evo ja ne šutim već reagiram. Osobno mi je prije izbora Radeta rekao da neće otvarati ideološke teme i da ga ne zanima mural na Bulevaru. Nakon svega što sam prošao prvi bih stao iza Radete da se ne radi o provokacijama s ciljem izazivanja reakcije radi spašavanja rejtinga osobnog i stranke koji su iskompromitirali šurovanjem sa HDZ-om. 

A koliko je HDZ-u bitno da se spasi Radetin rejting pokazuje i to da ga HDZ brani na Facebook stranici zadarskog HDZ-a. Nešto tako je nezabilježeno dosad.

Meni su bacili bombe u dvorište pa ne da se HDZ o tome nije oglasio nego su se počinitelji na skupu HDZ-a na Višnjiku hvalili tim činom pred desecima članova uz njihovo podršku i odobravanje. A kamoli da je netko od njih osjetio poriv da prijavi bombaše uključujući i bivšeg tajnika Svemira koji mi je prepričao događaj.

27. travanj 2024 17:33