StoryEditorOCM
KalelargaKRUPNA GREŠKA

Marko Pupić Bakrač prijavio HDZ za nezakonite potpise: zaplijenite ih i uništite!

Piše M.K.
22. travnja 2017. - 16:14
Screenshot_1pupicodgovor

Marko Pupić Bakrač prijavio je Državnom izbornom povjerenstvu da HDZ nezakonito prikuplja potpise u Zadru.

- Poštovani, izgleda da u HDZ-u nisu u stanju ništa raditi na zakonit način pa ni banalnu stvar prikupljanja potpisa potpore za svoje kandidate. Zbog unutarstranačke koljaže nisu u stanju odrediti kandidate za zamjenike župana i gradonačelnika pa su odlučili prikupljati potpise potpore na protuzakonit način - tvrdi Marko Pupić-Bakrač.

U odgovoru DIP-a stoji da na propisanom obrascu uz imena kandidata za gradonačelnike trebaju stajati i imena - njegovih zamjenika.

- Poštovani članovi DIP-a i ŽIP-a, molim Vas da pod hitno zaustavite protuzakonito prikupljanje potpisa potpore od strane stranke HDZ za kandidaturu gradonačelnika Grada Zadra i njegove zamjenike te župana Zadarske županije i njegove zamjenike jer HDZ još nije odredio kandidate za zamjenike gradonačelnika ni zamjenike župana. Uostalom to su višekratno njihovi predstavnici i javno izjavljivali putem medija. Također Vas molim da do sada protuzakonito prikupljene potpise potpore od strane stranke HDZ zaplijenite i uništite - izjavio je nakon odgovora DIP-a Marko Pupić-Bakrač.

 

28. travanj 2024 20:07