StoryEditorOCM
KalelargaOPASNOST NA ULICAMA

Manijak s crvenim BMW-om u gluho doba noći divlja po Zadru: imamo 8 snimki "paljenja" guma! Građani su bijesni, a što radi policija?!

Piše Zadarski.hr
17. lipnja 2023. - 18:12

Dok su praktično svi hrvatski mediji prenosili vijest o strašnoj nesreći u Buzinu, obijesni vozač tamno crvenog BMW-a nastavio je svoje noćno divljanje ulicama Zadra! Škripa i cviljenje automobilskih guma odjekuju u gluho doba noći po Bulevaru, Stanovima, Ulici Hrvoja Ćustića, Relji i nekim drugim dijelovima grada.

Tamno crveni BMW snimljen je u više navrata, pa i u proteklih nekoliko noći, kako svoje ludorije izvodi ispred Interšpara, na kružnom toku u ulici blajburških žrtava, na parkiralištu Konzuma...

- Molimo da poduzmete sve potrebne radnje kako bi se ovakve prekršitelje najstrože kaznilo. Imam malo dijete, a ovakvo divljanjje budi nas nekad i po dva tri puta u jednoj noći zbog škripanja i „paljenja” guma, stoji u jednoj od prijava koje su zadarskoj policiji poslane prije nešto više od mjesec dana.

Ali, to nije zaustavilo vozača tamno crvenog BMW-a koji je sa svojom divljom vožnjom nastavio i proteklih nekoliko noći uznemirujući cijele kvartove. Jedan od naših čitatelja snimio ga je i dostavio nam snimke: pogledajte kako to izgleda i kako zvuči noćno divljanje po zadarskim ulicama.

23. svibanj 2024 21:13