StoryEditorOCM
Kalelarga"PONAVLJAČICA"

Krenula u noćnu vožnju bez prometne dozvole, vozačka joj istekla prije više godina: 60-godišnjakinji oduzeto auto i smještena je u zatvor na 8 dana!

Piše Zadarski.hr
5. listopada 2022. - 09:32

U ponedjeljak, 03. listopada u 22.45 sati na državnoj cesti DC-106 u blizini mjesta Dinjiška policijski službenici su u kontroli prometa zaustavili automobil bez registarskih oznaka kojim je upravljala 60-godišnja hrvatska državljanka.

Daljnjom kontrolom utvrđeno je kako je vozačici istekla vozačka dozvola prije više godina, te je u prometu sudjelovala s neregistriranim automobilom bez važeće prometne dozvole, zbog čega je isključena iz prometa. Obzirom da se radi o višestrukoj recidivistkinji takvih prekršaja ista je privedena u službene prostorije policije.

Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama privremeno joj je oduzet automobil te je jučer zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uz Optužni prijedlog prepraćena na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru gdje joj je određena mjera zadržavanja u trajanju od 8 dana, nakon čega je predana u Zatvor u Zadru.

26. travanj 2024 07:18