StoryEditorOCM
KalelargaFOTO: ŠEST AUTA I JEDAN MOTOR U MJESEC DANA

Jutros planuo automobil osvojen u nagradnoj igri!

13. prosinca 2016. - 14:55
pozar_auti1-131216

Automobil marke Volkswagen Golf 7 TDI Trendline koji je jutros planuo u dvorištu obiteljske kuće na zadarskim Petrićima osvojen je na nagradnoj igri prošle godine. Vlasnica (60) ga je dobila kao prvu nagradu u igri koju je raspisao poznati zadarski lanac trgovina.

'Bili smo u šoku kada smo vidjeli što se dogodilo. Ne znamo još što je bilo u pitanju, to će pokazati policijska istraga, no ne vjerujemo da je je bila riječ o kaznenom djelu. Imamo sve papire koji su nam potrebni tako da ne vjerujem da ćemo imati problema u naknadi štete - kazao je 39-godišnji sin vlasnice automobila koji je izgorio u požaru.

Vatra je zahvatila i njegov Nissan koji je u dvorištu kuće bio parkiran uz golf na kojem je buknuo požar. Zasad se pretpostavlja da je vatra buknula zbog kvara na elektroinstalacijama, a ovo je već sedmi automobil koji je planuo u Zadru u zadnjih mjesec dana. Na dva automobila je požar podmetnut, dok su u ovom slučaju prvi rezultati pokazali da je uzrok požara bio kvar na elektroinastalacijama.

27. travanj 2024 11:18