StoryEditorOCM
KalelargaHVALEVRIJEDNE AKCIJE

Humanitarna udruga Antonio Jurjević za vrijeme blagdana donirala preko 18 tisuća eura, pomogli su i malenoj Niki Baždarić

Piše Zadarski.hr
26. siječnja 2024. - 13:53

Humanitarna udruga Antonio Jurjević na svojoj je Facebook stranici objavila donacije koje su napravili za vrijeme blagdana. Vrijednost donacija koje su napravili seže preko 18 tisuća eura, a u nastavku pročitajte koga su sve razveselili u blagdansko vrijeme. 

- Kao što smo najavili u prethodnoj objavi, ni ove blagdane nismo mirovali već smo marljivo radili na našim novim donacijama.

Već nekoliko godina u nizu, na poziv HZSN-Zadar, sudjelujemo u prikupljanju potrepština za socijalnu samoposlugu Zadar. Ove godine smo također nastavili tradiciju te donacijom potrepština u iznosu 501,57 eura podržavamo ovu hvale vrijednu akciju na koju se svake godine vrlo rado odazovemo.

Iduća donacija usmjerena je prema OB Zadar. Odjelu neonatologije u iznosu 12.150,00 eura doniran je digestor. Digestor je poseban uređaj kojeg mora imati svaki laboratorij u kojem se radi s opasnim plinovima te se nadamo da smo s ovom donacijom poboljšali uvjete za rad onima koji brinu o našem zdravlju.

Posljednja, ali ne i manje važna donacija, usmjerena je prema našoj hrabroj Niki Baždarić. Nika je djevojčica od dvije godine koja nažalost ima poteškoće u razvoju. Kako bih pomogli malenoj u njenom razvoju odlučili smo se u cijelosti podmiriti trošak terapija u iznosu od 5.825,00 eura, u klinici za fizikalnu terapiju Theramoto koja se nalazi u Ljubljani. Nadamo se da ćemo ovom gestom barem malo doprinijeti poboljšanju njezinog zdravstvenog stanja te da ćemo njenim roditeljima barem malo olakšati svakodnevicu, poručili su iz Humanitarne udruge Antonio Jurjević. 

30. travanj 2024 17:46