StoryEditorOCM
KalelargaTREĆE PO REDU

HDZ Zadar objavio još jedno priopćenje na temu Daniela Radete, ovog puta mu zamjeraju što Zadar nema proračun...

Piše Zadarski.hr
22. veljače 2024. - 08:08

HDZ Zadar objavio je još jedno priopćenje, treće po redu na temu Daniela Radete, ovog puta pod nazivom "Zašto Zadar nema proračun?". Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

Tko radi od Zadra grad slučaj? Tko raspiruje, a tko smiruje, tko skuplja bodove, a tko vodi odgovornu politiku... i je li jedina žrtva ovih sukoba - razvoj Zadra?

Mogu li nam Danijel Radeta, Sabina Glasovac i Peđa Grbin kao SDP-ove vedete koje prozivaju gradonačelnika Dukića, ministra Erlića i zadarski HDZ, dati odgovor na ovo jednostavno pitanje:

ZAŠTO DRŽE BLOKIRAN GRADSKI PRORAČUN?

Zašto Rijeka (SDP), Split (Centar), Zagreb (Možemo) i svi ostali gradovi imaju proračun i mogu se nesmetano razvijati, u godini kada imamo prilike ulagati povijesno najviše sredstava u razvoj našega grada!?

A kao što vidimo iz priloženih fotografija, isti ti gradovi se ne bave moralnom higijenom i ‘istrebljivanjem‘ bijelih polja sa zidova...

Hoće li predsjednik GO SDP-a tražiti i od svojih partnera iz “lijevih” vlasti u ovim gradovima da uklanjaju murale Bad Blue Boysa, Torcide, Armade… braniteljskih udruga… ili nekih drugih autora?

Je li to stvarno najvažnija tema za razvoj Zadra?

02. svibanj 2024 22:47