StoryEditorOCM
KalelargaMOŽE SE BOLJE

Gradska uprava savjesnom građaninu: Za sva pitanja stojimo na raspolaganju, te se slobodno javite za termin sastanka! Policija krenula u izvide...

Piše M.K.
23. veljače 2022. - 15:08

Policijska uprava zadarska provjerila je mail koji joj je uputio građanin (podaci poznati redakciji) kako bi upozorio na prometne crne točke u Zadru, predlažući konkretnim prijedlozima poboljšanja. Svoju je elaboraciju prikazao u našem članku, požalivši se kako odgovor iz policije na svoje prijedloge nikad nije dobio. Sad se situacija promijenila.

- Kontaktirao me jedan policijski inspektor i rekao da je dobio nalog da sve lokacije koje sam naveo, provjere. Mislim da su me sad shvatili ozbiljno - povjerio nam se građanin.

Obratio se i gradskoj upravi zbog utonulih šahtova na gradskim prometnicama i odgovornosti investitora i nadzora zbog nekvalitetno obavljenih radova. Odgovorili su mu pročelnik Upravnog odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo Darko Kasap i pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i zaštitu okolišu Robertino Dujela.

Iz Grada Zadra pročenik Darko Kasap poručio je da će im biti zadovoljstvo ustupiti mu svu raspoloživu dokumentaciju na uvid i dati odgovore na njegova pitanja.

- Za sva pitanja stojimo na raspolaganju, te se slobodno javite za termin sastanka... - poručili su gradski pročelnici (savjesnom) građaninu Zadra.

08. svibanj 2024 12:21