StoryEditorOCM
KalelargaTUČNJAVA U "ĐARDINU" - GAZDA PROTIV TROJICE GOSTIJU

Gosti naručivali bifteke, ramsteke, školjke i odbili platiti račun pa ih napao vlasnik restorana!

Piše IN
17. srpnja 2018. - 10:59
tučnjava

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u nedjelju oko 19 sati u Zadru, na Obali kneza Branimira teško ozlijedio 49-godišnjeg državljanina Njemačke. Protiv njega državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog teških tjelesnih ozljeda.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako su se sukobili 40-godišnjak s jedne strane te troje stranih državljana s druge strane. U sukobu je jedan strani državljanin teško, a jedan lakše ozlijeđen kao i 49-godišnjak.

Protiv sve troje se prekršajnom sudu podnosi optužni prijedlog.

Incident se dogodio u restoranu "Đardin" u trenutku kada grupa gostiju nije htjela platiti pozamašan obrok. Njih šest, među kojima su bili gosti iz Njemačke i Poljske, naručivali su bifteke, ramsteke, školjke... i kad je trebalo platiti račun odbili su uz prigovor na kvalitetu usluge, ponašajući se drsko. Vlasnik lokala je pokušao razgovarati s njima, ali je taj pokušaj završio u fizičkom obračunu u kojoj je njemački državljanin pao i slomio potkoljenicu, a jedan poljski državljanin je lakše ozlijeđen. Ozljede, nekoliko šavova, zadobio je i 40-godišnji vlasnik lokala. 

27. travanj 2024 23:14