StoryEditorOCM
KalelargaNOVA NISKOTARIFNA ZRAČNA VEZA S ITALIJOM

EasyJet će tri puta tjedno povezivati Zadar s Milanom

Piše Zadarski.hr
22. prosinca 2016. - 16:30
easyjet

Niskotarifna avio kompanija easyJet od iduće godine letjet će i za Zadar koji će povezati s Milanom. Linija će se odvijati tri puta tjedno, utorkom, četvrtkom i nedjeljom, počinje 27. lipnja i traje do 3. rujna.

Zadar je potpuno nova destinacija, četvrta zračna luka u Hrvatskoj koju opslužuje, pored Splita, Dubrovnika i nedavno uvedene Pule.

Putnici iz Hrvatske sada će imati veći izbor putovanja po povoljnim cijenama – iz Dubrovnika za Belfast, Basel, Manchester i Napulj, iz Pule za Bristol i Berlin Schönefeld te iz Zadra za Milano Malpensu.

Tim povodom Dimitris Schoinas iz easyJet-a je rekao:

‘S izrazitim zadovoljstvom objavljujemo značajno povećanje ulaganja u Hrvatsku s gotovo milijun dostupnih avio sjedala iz i prema Hrvatskoj u 2017. godini. Danas plasiramo 7 novih ruta i potpuno novu zračnu luku na našoj destinacijskoj mapi – Zadar! Novi letovi pružit će dodatan izbor europskim turistima kako bi mogli provesti praznike na predivnoj hrvatskoj obali, ali isto tako omogućuje povezivanje putnika iz Hrvatske s europskim destinacijama.

‘Siguran sam da će se novi letovi prema Zadru, za koje očekujemo da će prevesti preko 8,000 putnika tijekom prve sezone, iskazati vrlo popularnima među talijanskim turstima kojim sada imaju mogućnost putovanja po fantastičnim cijenama prema jednom od najstarijih hrvatskih gradova s prelijepim plažama, otocima i pristupom prema jedinstvenom i predivnom Nacionalnom parku Plitvice, pod UNESCO-vom zaštitom.‘

28. travanj 2024 07:54