StoryEditorOCM
KalelargaSTARI NESPORAZUMI

Dvojac pritvoren zbog ozbiljne prijetnje smrću na Bokanjcu: usred noći na kuću bačen „Molotovljev koktel"

Piše Zadarski.hr
27. lipnja 2022. - 10:21

Zadarska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za prijetnju i oštećenje tuđe stvari. Njega se sumnjiči da je 25. lipnja oko 1 sat u noći u Zadru, na predjelu Bokanjca, došao do kuće 67-godišnjeg vlasnika te upućivao ozbiljne prijetnje smrću prema vlasniku i članovima obitelji, 42-godišnjaku i 65-godišnjakinji, a pritom bacio staklenu bocu s tekućinom i nagorenom tkaninom na kuću te kamenja na garažu.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prijetnje i Oštećenja tuđe stvari, protiv 31-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava, te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za prijetnju istoj obitelji. On je osumnjičen da je 25. lipnja oko 21,30 sati došao do kuće 67-godišnjeg vlasnika te upućivao ozbiljne prijetnje smrću prema 42-godišnjaku, te članovima obitelji. I protiv njega je policija državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu, pa je i i on predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske.

Po neslužbenim informacijama uzrok sukoba i prijetnji su ranije nesuglasice oko neke prometne nesreće.

23. svibanj 2024 17:16