StoryEditorOCM
KalelargaRADIJSKI DVOBOJ

Dukić: Stabilizirali smo KK Zadar i smanjili mu dugove. Vučetić: Gradu kontrolni paket, a sve ostalo na tržište

Piše Zadarski.hr
26. svibnja 2021. - 13:16

Nakon što je portal Zadarski.hr u ponedjeljak održao prvo sučeljavanje između kandidata za gradonačelnika Branka Dukića (HDZ, HSP, SU, REFORMISTI) i kandidata koalicije Srcem za Zadar Marka Vučetića (SDP, AM, HSS, CENTAR, GLAS), u srijedu je iza podne održano i drugo sučeljavanje na HRT radio Zadar kojeg je vodio novinar Filip Matijević

Rasprava se povela i oko Košarkaškog kluba Zadar.

- Onako kako ja vidim budućnost KK Zadar jest da kontrolni paket 50 posto plus jedna dionica ostane u vlasništvu Grada, a da se sve ostalo ide na tržište. To je jedini način da Zadar ostane grad košarke i da se tako odužimo čovjeku čiju smo smrt u utorak obilježili, kazao je Vučetić.

- Zadnje četiri godine mandata bavio sam se time kako stabilizirati klub. Od kluba u koji nitko nije htio doći zbog neregularnih i neredovitih plaćanja pretvorili smo se u klub u kojega mnogi žele doći. U struku se ne miješam, moj posao su bile samo financije jer se ne smije trošiti puno više nego što se ima. Tako smo i smanjili ukupne dugove KK Zadar, odgovorio je Dukić. 

Voditelj je Dukića upitao i koliki je sada dug kluba, ali on na to pitanje nije znao odgovoriti već je to napravio Vučetić kazavši da je dug KK Zadra sedam milijuna kuna. 

02. lipanj 2024 00:03