StoryEditorOCM
FotoreportFOTO: KAKO JE KRCATI ADVENTSKI TRG DOČEKAO LEGENDARNI PSIHOMODO POP:

Sinoć rock and roll fešta s Gobcem, a večeras pjeva Ivan Zak

Piše Zadarski.hr
28. prosinca 2019. - 14:45
Advent u Zadru Psihomodo pop 27.12.2019, foto Iva Perinčić 061

Sve je sinoć izgledalo kao i inače na zadarskom Adventu petkom ili subotom, samo s nešto više energije nego inače. Na adventsku pozornicu popeli su se Davor Gobac i Psihomodo pop, a to je bio signal za žestoku svirku i rock and roll party. 

- Za one mlađe koji ne znaju, mi sviramo rock and roll - našalio se Gobac i koncert otvorio sa sjajnim Telegram Samom, nakon čega su uslijedili hit za hitom benda koji svira već 36 godina, a tu je činjenicu od ushita do očaja Gobac ponovio barem deset puta.

Adventski trg bio je tijekom koncerta teško prohodan, ispunjen uz binu do zadnjeg mjesta te s krcatim štekatima na adventskim kućicama, a to je ovogodišnja slika Zadra i najbolje dosadašnje adventske manifestacije. Sve je ove godine sjelo na svoje mjesto; vrhunski domaći izvođači, izvrsna ponuda street fooda te druge hrane i pića na kućicama te prebogati program manifestacije.

Tako su prije koncerta Psihomodo popa nastupili salsa plesači iz Plesne škole Tormenta Latina, a posjetitelji zadarskog Adventa mogli su uživati i u uprizorenju živih jaslica. Subotnji program već je počeo od jutra, a večeras još nastupa Ivan Zak. Podsjećamo na nedjeljni Zadar Christmas Run od 16 sati, feštu s grupom Combo na adventskom trgu te koncerte  Marka Škugora i Vanne kojima će se 4. siječnja zatvoriti Advent u Zadru.  

28. travanj 2024 20:27