StoryEditorOCM
FotoreportFOTOGALERIJA

Politički šušur na trgu: Evo tko je sve bio i što su kandidati za gradonačelnika i župana dijelili građanima

Piše MGM
24. travnja 2021. - 14:45

Narodni trg bio je premali za sve političke kandidate koji su danas prikupljali potpise za predstojeće lokalne izbore za gradonačelnika i župana.

Bili su tako na trgu, osim Ričarda, koji je građanima dijelio mlade kapulice i soli, bili i kandidati MOST-a koji su pak dijelili sadnice cvijeća i balone. Dr. Radi Škarici i dr. sc. Đaniju Bunji kandidatima MOST-a za gradonačelnika i župana, podršku je došao pružiti i saborski zastupnik MOST-a Nikola Grmoja.

Dr. Ivica Žuvela bio je tik uz Ričarda, no on nije pio pivo, već kavu te je rado ćakulao sa sugrađanima koji su često imali pitanja za budućeg župana.

U Zadar su stigili i Virani, predvođeni Antoniom Vučetićem, kandidatom za župana te Zadranin Mario Skelin kandidat političke platforme Nezavisne liste, HNS, HSLS i DSU za gradonačelnika Zadra.

Velika gužva bila je ispred HDZ-ovog štanda, gdje su brojni članovi stranke došli dati podršku svojim kandidatima za župana i gradonačelnika, Božidaru Longinu i Branku Dukiću

Bila je tu standardno i koalicija Srcem za Zadar i njihovi kandidati za župana, Zlatko Marasović te u nešto opuštenijem izdanju nego smo ga navikli vidjeti, kandidat za gradonačelnika Marko Vučetić.

Pogoledajte našu veliku fotogaleriju.   

27. travanj 2024 15:47