StoryEditorOCM
FotoreportPOD ZVIJEZDAMA

Foto: Neda, Pamela i Nika sinoć su prekinule desetogodišnju koncertnu šutnju i cijeli Forum podigle na noge. "Feminnem dok ne preminem!"

Piše TZGZ/zadarski.hr
29. srpnja 2022. - 09:29

Na zadarskom Furumu sinoć je desetogodišnju koncertnu šutnju prekrasnim nastupom prekinula hrvatska pop-dance grupa Feminnem.

Pred brojnim turistima koji su zastajali u prolazu, ali i svojom vjernom publikom koja dobro pamti njihove hitove, Neda Parmać, Pamela Ramljak i Nika Antolos pokazale su kako su još uvijek pune mladenačke energije, ali s iskustvom koje im omogućava da u nastupima uživaju kao nikada prije.

U atraktivnim crnim haljinama, praćene klavirom i gitarom, koji su davali mekanu zvučnu kulisu za njihove nježne troglase, Feminnemke su koncert otvorile dobro poznatim „Sve što ti nisam znala dati“ i „Volim te, mrzim te“, a zatim „Takva kao ti“ Nine Badrić, kao prvu od brojnih obrada ove večeri, bilo da se radilo o Oliveru, ET, Vesni Pisarović, Denis&Denis, Tajči, ili globalnim hitovima „I Will Survive“ i „I,m so excited“.

- Divna ste publika, stvarno uživamo. Ako ste na odmoru, lijepo se provedite, ako ste odavde – blago vam se!, poručila je jedna od Feminnemki.

Na kraju su pokazale kako mogu biti jednako dobre zabavljačice kao pjevačice te su cijeli Forum podigle na noge uz „Lako je sve“.

Organizator i ovog koncerta bila je Turistička zajednica grada Zadra.

28. travanj 2024 11:34