StoryEditorOCM
FotoreportVODICE PUNE SEKSIPILA

Maja Bajamić u prozirnom kombinezonu vatrenim nastupom razgalila publiku, nisu zakazale ni Lidija Bačić, Žanamari, Indira...

Piše Anita Matić/SD
12. lipnja 2022. - 13:28

Vole ga izvođači, ali voli ga i publika, a zajedno su to i pokazali na četrnaestom CMC festivalu, na kojem su ovoga vikenda u Vodicama "žarili i palili" brojni glazbenici.

image

Lidija Bačić Lille
 

Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Najveći festival zabavne i pop glazbe u regiji okupio je više od pedeset glazbenika koji su se izmjenjivali na vodičkoj pozornici tijekom dva dana, a feštu glazbenih nota otvorila je Mia Dimšić.

image


 

Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix/Cropix

Ivana Kovač, Željko i Zvone Bebek, Neda Ukraden, grupa Feminnem,koja se nedavno opet okupila, Lidija Bačić Lille, Tri mušketira, Minea & Nika Zorjan, Mejaši, Učiteljice, Zlatko Pejaković i Ivan Martić Ivica, Bojan Jambrošić, Dino Petrić, Nina Donelli, Nina Petković, Petar Dragojević, Mia Dimšić, Indira, Maja Bajamić, ali i mnogi dugi rasplesali su Vodice.

image

Dalibor Petko i Edina Pršić vodili su festival
 

Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix
image

Minea
 

Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Dakako da nisu ostale nezamijećene i mnoge kreacije, a najviše komentara izazvala je Maja Bajamić, koja je na pozornicu stigla u prozirnom kombinezonu, a vatrenim nastupom skladbe "Tranquila" razgalila je okupljeno mnoštvo. Što se toga tiče nije zakazala ni Lidija Bačić, kojoj je voditelj Dalibor Petko na pozornici izmjerio duljinu suknjice.

image
Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix
image

Žanamari Perčić
 

Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Vodičkoj publici njezino oskudnije odjevno izdanje sigurno nije predstavljalo nikakav problem. U minimalističkom stilu pjevala je i Žanamari Perčić, a vitke noge pokazala je i Minea.

image


 

Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Osim centralnih nastupa, u Vodicama se u ležernoj atmosferi održao i niz promocija, izleta, dodijeljena su i mnoga priznanja, pa stoga i ne čudi da je mnogim pjevačima upravo ovo najdraži festival u godini. Fotografije s festivala pogledajte u našoj galeriji GORE.

28. travanj 2024 02:30