StoryEditorOCM
Forum'ZADIVLJENI SMO VAŠOM HRABROŠĆU I SNAGOM'

Zatočenim dječacima i njihovom nogometnom treneru stigla podrška i od Vatrenih

Piše JL
6. srpnja 2018. - 00:12
tajland

Podrška dječacima, pripadnicima juniorskog nogometnog tima, koji su već danima zarobljeni u tajlandskoj špilji, a iako su spasioci došli do njih, i dalje im prijeti pogibelj, u četvrtak je stigla i od hrvatske nogometne reprezentacije.

Njihovu lijepu gestu javnosti je putem priopćenja prenio Hrvatski nogometni savez koji je također dao punu podršku dvanaestorici dječaka i njihovu treneru.

- Hrvatski nogometni savez i hrvatska nogometna reprezentacija pomno prate situaciju s 12 nogometnih igrača i njihovim trenerom koji su nakon devet dana potrage živi pronađeni u poplavljenoj špilji u Tajlandu.

Zadivljeni smo hrabrošću i snagom koju su ti mladi dečki i njihov trener pokazali unatoč zastrašujućim okolnostima. Takve su situacije veće od sporta, no njihov sportski duh dat će im snage da se suoče i s trenutnim izazovom.

Našoj nogometnoj obitelji u Tajlandu želimo izraziti svu podršku i ljubav, i nadamo se da će dečki i njihov trener biti sretno izbavljeni iz špilje kako bi bili ponovno zajedno sa svojim obiteljima, stoji u priopćenju HNS-a

HNS | CFF@HNS_CFF

? Full support to our fellow football members in Thailand:
➡️ https://goo.gl/EwPGHS 

 

26. travanj 2024 06:54