StoryEditorOCM
ForumPOVRATNIK

Vuco se vratio iz Venezuele, nije došao praznih ruku: ‘ O Bože dragi, nemojte to molim vas staviti‘

Piše Scena SD
1. prosinca 2023. - 09:36

Nakon što je Siniša Vuco javnost šokirao viješću da se seli u Venezuelu, nakon dva i pol mjeseca splitski glazbenik se vraća kući. U In Magazinu u razgovoru s Bojanom Kosijerom otkrio je kako se snašao na drugom kontinentu, grije li Venezuelansko sunce toplije, a govorio je i o svojim budućim glazbenim koracima. 

Vuco je tako otkrio da dani u Venezueli prolaze spokojno - u odmaranju, šetanju i razmišljanju, ali i da je glazbu zamijenio filozofijom.

"Ja kažem za sebe da sam filozof, glazbenik, a pomalo i psiholog. To je ludilo. Najviše analiziram sebe‘‘, govori Vuco, prenosi Showbuzz.

Sviđa mu se, kaže, i što je u Venezueli poprilično anoniman, što mu pričinjava manje stresa. 

"Tu sam dvadesetak dana i kao 20 minuta, non stop nešto radim, privatno i poslovno. Tamo sam bio dva i pol mjeseca i kao da sam bio godinu dana. I baš sam se odmorio. Ja sam bio prenervozan prije nego što sam otišao, nekako me pomladilo. Dragi, ja odem još dva puta tamo i ja ću imati 25 godina, neću imati 52 nego 25. Imaju dobre bifteke argentinske. Fale mi ćevapi, nisam janjetinu pojeo tri mjeseca. O Bože dragi, nemojte to molim vas staviti‘‘, našalio se otkačeni glazbenik.

Vuco u Hrvatsku nije došao praznih ruku, već je svojim obožavateljima poklonio pravu deliciju na koju se dugo čekalo - duet s Halidom Bešlićem, koji nosi ime "Dragi Bože". Pjesma je za osam dana poslušana preko 120 tisuća puta, a očekuje se da će postati pravi hit. 

Vuco je istaknuo kako je pjesma snimljena još unazad dvije godine, ali otkrio je i da nije bio posve zadovoljan te je shvatio kako mu treba uvod u pjesmu koji bi "zaokružio stvar". Odmah je obavijestio kolege glazbenike, i uvod je bio gotov u dva dana.

‘‘Definitivno mi je drago što je ona moja najvjernija publika iz 90-ih je osjetila, komentari su fenomenalni, a pogotovo mi je drago kad kažu - stari Vuco se vratio, jer to je taj moj izričaj u hard rocku s elementima zabavne glazbe…‘‘, govori Vuco.

‘‘Halid Bešlić je samo dao jednu dozu sevdaha, ja se sad naježim dok pričam koliko sam sretan što sam bio u pravu kad sam govorio da su hard rock i sevdah srodni, da je to emocija…‘‘, dodao je. 

Pred Vucom su ove zime nastupi na Hrvatskoj noći 9. prosinca u Frankfurtu te 20. prosinca u Zagrebu.

‘‘Vuco se vraća, netko govori… Ma ja govorim o sebi u trećem licu i to me moj prijatelj Mišo Kovač naučio i neka. Siniša Vuco se vraća moćan, jak, pun sam snage…‘‘, kaže. 

 

27. travanj 2024 23:56