StoryEditorOCM
ForumZVIJEZDE KAŽU

Tjedni horoskop: Ribe će bježati od ljubavi, lavovi će biti na muci, djevice - ne započinjite ništa

Piše MOZAIK SD
4. ožujka 2024. - 08:26

Tjedni horoskop od 4. do 10. 3.

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Samci, netko će se pojačano truditi oko vas. Opustite se i nemojte zbog straha od razočaranja propustiti priliku da se ponovno zaljubite. Oprezno ulazite u nove poslovne podvige. Skloni ste pogrešnim procjenama pa je bolje da se na neko vrijeme suzdržite od većih pothvata.  Klonite se stresnih situacija koliko je moguće.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Poboljšavaju se međuljudski odnosi na poslu, a rivalstvo između vas i kolega poticat će vas da se dodatno trudite kako biste ih pobijedili. Želite li napredovati, pokažite da ste spremni slijediti pravila. Imunitet vam je u padu pa ćete biti podložni prehladi ili virozi. Samci se neće moći požaliti na dosadu i manjak prilika.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Ljubavna situacija bit će intenzivna. Česte rasprave unijet će novu dinamiku u duge veze i pridonijeti buđenju strasti. Ulagat ćete mnogo truda u odražavanje dobre poslovne reputacije. Pazit ćete na imidž, no bit će vam teško šutjeti osjetite li nepravdu. Nepromišljenost i dugačak jezik mogli bi vas dovesti u neugodnu situaciju.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Osjetljivi ste i sve ćete proživljavati intenzivno. Uputi li vam dragi kritiku, shvatit ćete je osobno i reagirati uvrijeđeno i ljutito. Upamtite da je otvorena komunikacija ključ uspjeha svake veze. Postizat ćete zavidne rezultate u trgovini i marketingu, a ležat će vam sve intelektualne aktivnosti i suradnja s inozemstvom.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Iako ćete biti privlačni, doimat ćete se kao teško osvojivi pa će vam se rijetki usuditi prići. Vezani će biti skloni kontroliranju partnera, koji će se osjećati sputano. Nedostajat će vam strpljenja i prilagodljivosti pa izbjegavajte improvizaciju u poslovnim okolnostima. Klonite se obračuna i ne pokazujte svoje slabosti.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Imat ćete dojam da ne možete doprijeti do partnera. Različite želje i pogledi na svijet udaljit će vas jedno od drugo, a ni obostrana zauzetost neće pozitivno utjecati na vaš odnos. Poslovne prilike bit će stresne, a često ćete sami sebi biti najveći neprijatelj. Otvoreno ćete izražavati neslaganje s tuđim mišljenjem.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Partner će vam biti sve na svijetu, a zajednički izlasci dodatno će ojačati vaš odnos. Samci će biti neodoljivi, a za mnoge će ovaj tjedan označiti početak nove ljubavne priče. Nagomilane obaveze zahtijevat će puno vremena i pažnje. Izražena radna etika podići će vam ugled, a vremenom je moguća i nagrada.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Poslovne okolnosti postaju povoljnije. Poboljšat ćete odnose sa suradnicima i dokazati se kao kreativan i snalažljiv radnik koji brzo pronalazi rješenje problema. Iako ćete biti privlačni, djelovat ćete neuhvatljivo. Osoba koja vam se sviđa neće biti sigurna što osjećate prema njoj pa bi se mogla iznenada povući. 

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Izlasci i susreti s prijateljima nudit će vam bijeg od svakodnevnih problema. Susretat ćete zanimljive ljude, a samci će se početi intenzivno družiti s osobom koja će ih nasmijavati. Parovi će se prepirati oko novca i kućanskih obaveza. Nestrpljivost i brzopletost bit će vam najveće mane na poslovnom i financijskom planu.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Na intimnom planu mnogo će vam toga postati jasnije. Ako ste u prošlosti imali nesuglasica s voljenim, otklonit ćete ih iskrenim razgovorom. Mnogi će parovi ozbiljnije razgovarati o budućnosti. Uživat ćete povećan ugled u radnoj sredini. Svima ćete pomagati, angažirat ćete se oko posla i otvorenije iznositi ideje i prijedloge.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Vodit ćete sadržajan društveni život. Osjećat ćete se sjajno u svojoj koži i uživati u flertu i zavođenju. Vezani će biti pohotni i zaigrani, a uz malo truda i mašte uspješno će začiniti seksualni život. Odvažno ćete se boriti za profesionalne ciljeve, a na pomolu je početak nove suradnje ili prilika za napredovanje.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Iako ćete djelovati samouvjereno, nećete se odvažiti na zavođenje. U strahu od odbijanja, izbjegavat ćete kontakt s osobom koja vam je zaokupila misli. U dugim vezama doći će do zasićenja. Nemojte isključivati dragog iz svog života. Sjajno je vrijeme za sklapanje novih poslovnih kontakata, kao i za učenje i polaganje ispita.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

27. travanj 2024 01:11