StoryEditorOCM
ForumŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Tjedni horoskop: Lavovi će svjesno koristiti adute kako bi zaveli, Ribe bi trebale biti savjesnije po pitanju novca

Piše Mozaik SD
7. travnja 2024. - 08:29

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Sjajno je vrijeme za početak nove veze, a postoji i mogućnost obnove starog odnosa. Ako i dalje volite bivšeg partnera, dat ćete vašoj vezi još jednu šansu. Iako imate velike poslovne želje i planove, retrogradni Merkur poziva na oprez. Ne donosite brzoplete zaključke i ne oslanjajte se na usmena obećanja.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Često ćete se mislima vraćati u prošlost. Nećete moći zaboraviti osobu koja vam puno znači iako više nije dio vašeg života. Pad koncentracije utjecat će na vaše rezultate. Gubit ćete previše vremena na detalje i zapostaviti zadatke koji iziskuju pažnju, a to će dovesti do kašnjenja i odgoda. Godit će vam odlazak na masažu.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Nećete se dugo zadržavati kod kuće, a česti izlasci i pohađanje društvenih događaja donosi vam uzbudljiva poznanstva. Svidjet će vam se osoba koja će vas nasmijavati, a vaš će se odnos s vremenom produbiti. Angažirat ćete se oko društvenih pitanja, a neki će se uključiti u djelovanje sindikata ili političke stranke.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Iako ćete savjesno pristupati obavezama, imat ćete dojam da to nije dovoljno. Nečiji komentari i kritike nepovoljno će vam utjecati na samopouzdanje. Često ćete biti umorni, napeti i razdražljivi, što će utjecati na odnose s bližnjima. Umjesto da ih napadate bez potrebe, bilo bi bolje kada biste potražili u njima oslonac. 

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Privlačni ste, šarmantni i poželjni pa vam neće nedostajati ljubavnih prilika. Svjesno ćete koristiti sve adute kako biste nekoga zaveli. Nadolazeći tjedan pogodan je za učenje, pisanje i razne intelektualne aktivnosti. Mnogi će razmišljati o stručnom usavršavanju ili upisivanju poslijediplomskog studija.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Vezane Djevice bit će zahtjevne i teške za suživot, što će dovesti do nesuglasica. Privlačit će vas pomisao na kupoprodaju dionica ili upuštanje u investiciju koja nudi odličnu zaradu. Retrogradni Merkur poziva na potrebu za oprezom kada su u pitanju financije i aktivnosti vezane za nasljedstvo, imovinu i potpisivanje ugovora.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Osjetljivi ste i napeti bez posebnog razloga. Partner će imati dojam da je sve što kaže i napravi pogrešno. Pazite što govorite u naletu ljutnje jer će vaše riječi pogađati tamo gdje najviše boli. Nije vrijeme za ambiciozne podvige, a pogotovo ako niste dobro o svemu promislili. Vaše želje i pokušaji neće uroditi plodom.

LJUBAV: 3 POSAO: 2 ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Poslovna situacija bit će izvor frustracija. Porast obaveza, kadrovske križaljke i druge promjene predstavljat će vam stres. Imat ćete toliko obaveza da vam neće ostati mnogo vremena za uživanje i razonodu. Dolazit ćete kući umorni i namrgođeni pa će partner i ukućani osjećat da bi vam se trebali skloniti s puta.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Intimni život donosi ugodna iznenađenja. Ako ste slobodni, vaš bi se status mogao promijeniti. Parovi će biti nerazdvojni, a neki će proslaviti zaruke ili proširenje obitelji. Poslovne okolnosti bit će nepredvidive, ali povoljne. Imat ćete dojam da se uloženi trud isplatio. Nemojte se bojati preuzimanja većih odgovornosti.

LJUBAV: 5 POSAO:5  ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

U napetom ste razdoblju u kojem postoji povećana mogućnost rasprava i nesuglasica. Ne okrivljujte druge za probleme s kojima ćete se susretati, jer dio krivice zasigurno leži i na vama. Umjesto da se opterećujete traženjem krivca, usredotočite se na nastale probleme i nastojte smisliti na koji ih način možete otkloniti.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Ljubavna zbivanja bit će dinamična i zanimljiva. Upoznat ćete osobu koja će vas oduševiti izgledom i načinom razmišljanja. Nemojte nonšalantno pristupati obavezama. Zabušavanje i kašnjenje s izvršavanjem zadataka bespotrebno će vas dovesti u neugodnu poziciju. Neki će češće boraviti na terenu zbog prirode posla.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Znate što želite i nemate namjeru od toga odstupiti. Imate velike zahtjeve kada je u pitanju ljubav jer ste svjesni svojih kvaliteta. Budite promišljeniji po pitanju novca. Izgledni su nepredviđeni troškovi vezani za kvar automobila ili kućanskog aparata. Bilo bi dobro da uvijek imate nešto sredstava u zalihi za crne dane.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4


Tara Thaller

Privlačna glumica došla je na svijet 31. ožujka 1998. u vatrenom Ovnu, a čak četiri planeta u tom znaku čine je ambicioznom i poduzetnom mladom ženom koja zna što želi i kako to dobiti.

Zagrljaj retrogradnog Merkura, Marsa i Saturna u Ovnu čini je promišljenijom i opreznijom od tipičnih pripadnika tog znaka, dok nam planeti u Vodenjaku govore da je društvena, tolerantna i sklona traženju novih doživljaja.

U ljubavi traži partnera koji će je aktivno podržavati u ambicijama. Pred talentiranom je glumicom povoljno razdoblje u kojem je očekuje mnogo uzbudljivih novosti, a posebno sretna bit će joj druga polovica godine.

 

30. travanj 2024 18:09