StoryEditorOCM
ForumFOTO: NOVI DETALJI KRVOPROLIĆA U NEBODERU

Susjedi čuli viku i galamu, a onda su našli tijelo, policija traži dečka ubijene djevojke

14. veljače 2017. - 21:45
dugecijevi

U stanu u neboderu u riječkom kvartu Donja Vežica, u Ulici Andrije Peruča 2, u utorak ujutro pronađeno je tijelo mlađe ženske osobe, a prema neslužbenim informacijama, policija sumnja da se radi o ubojstvu.

Policija je dojavu dobila oko 10.50 sati, a još dok je trajao očevid, proširila se informacija da je sumnjivac poznat te da za njim traje intenzivna potraga, piše Jutarnji list.

Radi se, navodno, o partneru ubijene žene, a susjedi ne znaju jesu li bili u braku. Navodno par nije iz Rijeke, a osumnjičeni je pobjegao iz grada. U ranim prijepodnevnim satima na izlazima iz Rijeke mogli su se vidjeti policajci s dugim cijevima.

Zgroženi susjedi

Susjedi su zgroženi događajem u njihovu neboderu. Ističu da se radi o mladom paru koji u neboderu žive kao podstanari već nekoliko godina. No, s obzirom na to da je u neboderu dobar dio stanova u najmu, ne znaju kako se zovu. Ona je, koliko su čuli, bila nezaposlena, a on je navodno radio fizičke poslove na građevini. Prema prvim informacijama, u Rijeku su stigli iz Duge Rese.

Na Petrakovu brdu kod Duge Rese viđene su u utorak policijske blokade, ali se ništa konkretno iz policije nije moglo doznati, samo su odgovorili da je u tijeku postupanje policije. Kako smo doznali, susjedi su viđali muškarca koji je svaki dan odlazio na posao i vraćao se kasno, piše Jutarnji list.

Nepoznati susjedima

- Iz njihova se stana vrlo rijetko mogla čuti galama. Bili su mirni susjedi koji se ni s kim nisu pretjerano družili - ispričao je jedan od susjeda. U ponedjeljak poslijepodne susjedi su navodno čuli galamu i svađu iz stana, ali nisu razaznali motiv prepirke.

26. travanj 2024 03:51