StoryEditorOCM
ForumPROMIJENILA ŽIVOT

Stefany Hohnjec dugo nismo vidjeli ni čuli, a sada je otvorila dušu: ‘Borila se za udisaj, odmah sam skočila...‘

Piše Scena SD
21. rujna 2023. - 12:41

Stefany Hohnjec nekoć je punila showbiz rubrike i bila it djevojka, ali prije nekoliko godina je život pod svjetlima reflektora zamijenila onim obiteljskim i majčinskim. Ima dvoje djece, a za portal Bitno.net otkrila je kakva je majka, ali i iskreno progovorila o tome koliko njezinom životu znače Bog i vjera. 

- Prije sam imala ‘sve’ (svjetovno), ali nisam imala ništa. Imala sam prazninu i stalno mi je nešto nedostajalo, započela je ona.

image
Neja Markicevic/Cropix

U dijelu intervjua u kojem je govorila o vjeri prisjetila se i trenutka kada je u odgoju sigurno vidjela Božji prst. 

- Božji prst mogla sam vidjeti i spoznati u jako puno situacija do sada. Mogla bih o tome napisati cijelu jednu malu knjižicu s naslovom ‘Avanture s Gospodinom’, a ovdje ću spomenut tek jednu:

Jednog sam dana baš dobila poticaj da se molim za djecu više nego inače, ali osobito za moju mlađu kćer, Juliju Marie. Kupali smo se na bazenu i ona je u jednom trenu htjela pod tuš i skinuti plivalice. Vratila se prema bazenu da se još malo brčka na stepenicama, a ja sam sjela odmah blizu nje. U jednom trenu okrenula sam glavu prema lijevoj strani gdje se nešto zbivalo i nakon nekog kraćeg vremena, kao da mi je nešto okrenulo glavu, no nisam uočila Juliju Marie na istom mjestu. Nakon toga opet sam osjetila da mi netko okreće pogled prema jednom dijelu gdje se moja kći u vodi borila za udisaj. Skočila sam odmah u bazen i izvukla je. Srce mi se slomilo u tren i proživljavala sam ‘mač boli’, a istovremeno sam osjećala radost i zahvalnost Bogu što mi je dao poticaj za molitvu prije toga, kao i za sve što se dogodilo u tom trenutku, kazala je. 

27. travanj 2024 00:05