StoryEditorOCM
ForumSLOMILA SE...

Sestra Marijana joj je nestala, a dok je boravila u srpskom realityju umro joj je i otac. ‘Trebao je biti tu...‘

Piše MOZAIK SD
10. travnja 2023. - 17:17

Sestra nestale Marijane Seifert, pobjednice Big Brothera slomila se pred kamerama nakon ispadanja iz srpskog reality showa ‘Zadruga‘. Maja Kovačević rasplakala se pred kamerama kada su je upitali o njenoj obiteljskoh situaciji. Naime,
za vrijeme njezina boravka u showu, preminuo joj je otac Ivo Kovačević koji je neumorno tragao za svojom nestalom kćerom.

image

Maja Kovačević i Marijana Seifert

Damjan Tadic, Srđan Vrančić/cropix/

”Malo mi je drugačije iskustvo bilo. Bit ću skroz iskrena i reći ću da sam emotivno i psihički skrhana i iscrpljena. Unutra to nisam željela pokazati tim strancima. Neki su mi manje, neki više dragi, ali nisu prijatelji da bih dijelila osjećaje s njima.

Pokušavala sam se izboriti da budem okej sama sa sobom svaki dan. Izgubila sam dva člana obitelji. Ušla sam da bih pružila nešto više sebi i obitelji i nikome nisam htjela do znanja kako sam. Stavljala sam lažni osmijeh na lice i treba mi da sad izbacim iz sebe sve što nosim. Otac je trebao biti tu da me odvede kući večeras - kazala je kroz suze Maja.

 

Njena sestra nestala je 27. travnja prošle godine, a zadnji put je viđena na vlastitoj adresi na Savici gdje je živjela sa suprugom i djecom. Ona i suprug Karlo dijete su dobili u prosincu 2020. godine, a bivša reality zvijezda ima i dijete (14) iz prvog braka.

image

Policijska potraga za Marijanom Seifert, koja je 2011. godine pobijedila u regionalnom Big Brother, uz rijeku Savu izmedju Mosta mladosti i toplane
 

Goran Mehkek/Cropix

Nestanak je prijavio upravo njezin suprug Karlo. Marijanine osobne stvari pronađene su na Mostu mladosti nedugo nakon što je prijavljen nestanak pa su se istražitelji fokusirali na područje rijeke Save. HGSS, ronioci specijalne policije, policija, tragali su za njom, no Marijanu nisu pronašli. 

U trenutku nestanka Marijana je bila odjevena u kratku majicu zelenkaste boje, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje sa bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

27. travanj 2024 18:32