StoryEditorOCM
ForumFOTO: DESET PRIZORA IZ HRVATSKE KOJI ODUZIMAJU DAH

Prema izboru on-line magazina Croatiaweek jedan je iz Zadra!

Piše Zadarski.hr
13. ožujka 2017. - 15:28
Motovun

Ugledni on-line magazin croatiaweek u ponedjeljak je objavio deset fotografija raznih svjetskih autora, snimljenih u Hrvatskoj, a nazvanih „Deset 'točaka' u Hrvatskoj koje oduzimaju dah“.

- Svatko tko je bio u Hrvatskoj zna da je to zemlja puna prizora koji oduzimaju dah – naveli su u tekstu on-line magazina, koji su imali teškoća da izaberu deset snimljenih prizora koji su, prema njihovim kriterijima, u Hrvatskoj najljepši. Jedan od njih nalazi se i u Zadru, radi se o Pozdravu suncu, a u popratnom tekstu nisu propustili spomenuti ocjenu Alfreda Hitchcocka o Zadru kao gradu sa najljepšim zalaskom sunca na svijetu.

Prema izboru ovog on-line magazina, ostalih devet prizora koja oduzimaju dah u Hrvatskoj su pogled sa Vidove gore na Braču odakle se vidi arhipelag sve do otočića Jabuka, pogled na Dubrovnik sa Srđa, prizor Splita snimljen sa Marjana, pogled na Zagreb sa Sljemena, izvanredno lijep pogled na Trilj i rijeku Cetinu, pogled na obalu sa Biokova, ljepota Motovuna u suton te hvarska luka i Kamenjak na Rabu.

27. travanj 2024 17:50