StoryEditorOCM
ForumBURNA REAKCIJA

Poznati HRT-ovac prozvao ministricu kulture radi koncerata Aleksandre Prijović: ‘To je zbog politike koju vodi...‘

Piše Piše Scena SD
6. listopada 2023. - 21:43

Ne stišavaju se reakcije na koncerte koje će srpska pjevačica Aleksandra Prijović, snaha Lepe Brene, održati početkom prosinca čak četiri večeri zaredom u zagrebačkoj Areni.

Posljednji u nizu koji je želio podijeliti svoje mišljenje s javnošću nekadašnji je urednik emisije Latinica Denis Latin, danas urednik u Informativnom programu na HRT-u.

image

Denis Latin

Biljana Gaurina/Cropix

- 60.000 ljudi kupilo karte za koncert neke narodnjakinje u Areni. Tko je odgovoran? Onaj tko nije ponudio nešto drugo. Ministrica kulture i kulturna politika koju vodi - napisao je Latin aludirajući tako na Ninu Obuljen Koržinek.

Podsjetimo, Aleksandra Prijović u gotovo je rekordnom roku, za jedan dan, rasprodala sve ulaznice za treći uzastopni koncert u zagrebačkoj Areni, a potom je odlučila Zagrebu pokloniti i dodatni četvrti koncert, zakazan za 4.12. 

image

Aleksandra Prijović

Im Live Production

"Vjerovala sam ja da će sve biti dobro sa zagrebačkom Arenom, ali ovo je stvarno čudo i ovo stvarno nisam očekivala! Nakon toliko poziva prijatelja, suradnika, poruka obožavatelja ja sam se morala odlučiti i na četvrtu Arenu. Oko datuma nismo baš imali izbora, jer su unaprijed rezervirani tako da će se novi koncert održati 4.12. četvrtu večer za redom. Iskreno teško je raditi četiri dana za redom, ali ja ću se potruditi da svaki bude kao prvi, dat ću sve od sebe, i više nego itko misli da mogu - izjavila je pjevačica za Extra FM.

28. travanj 2024 00:35