StoryEditorOCM
ForumDJEVOJKE OTKRIVAJU

Ovo su ženama najprivlačniji i najatraktivniji dijelovi muškog tijela, saznajte za čim pripadnice ljepšeg spola luduju

Piše MOZAIK SD
1. srpnja 2023. - 08:39

Portal muskimagazin.rs predstavlja najatraktivnije dijelove muškog tijela za kojima djevojke luduju:

1. Velika i jaka ramena

Žene vole pored sebe imati snažnog i muževnog muškarca, a velika i snažna ramena savršen su dokaz za to. Nije ni čudo što svi žele izgledati poput Schwarzeneggera. Čini se da su muškarci otkrili da žene "padaju" na to. Velika ramena šalju podsvjesne signale ženskom mozgu da ste snažan "muškarac" koji ima dobre gene i koji će joj pružiti zaštitu i zdravo potomstvo.

2. Trbušnjaci

Žene su priznale da im je izražen i čvrst muški trbuh daleko privlačniji. Naravno, ne treba pretjerivati. Umjerenost je ključ. Samo blago naziranje pločica može natjerati žene da sline po vama.

3. Osmijeh

Žene vole muškarce s lijepim osmijehom. Naravno, podrazumijeva se da ima sve zube u glavi i da ne miriše kao luk star 3 godine. Muškarac s osmijehom često daje do znanja da je duhovit i druželjubiv, a to je ono što žene najčešće traže. Osim snage, traže zanimljivog muškarca koji će ih uvijek nasmijati.

4. Lice

Iako se često kaže da ljepota dolazi iznutra, žene ipak puno pažnje posvećuju licu muškarca. Sigurno ste tisuću puta čuli da priželjkuju muškarca poput Brada Pitta ili Johnnyja Deppa. To je zato što žele muškarca s "lijepim" crtama lica.

5. Usne

Žene vole velike, meke i pune muške usne. Kažu da nema ništa senzualnije od muškog poljupca.

6. Stražnjica

Evo jedne sličnosti koju žene dijele s muškarcima. Baš kao i mi, i žene vole s vremena na vrijeme "baciti" pogled. Dakle, nismo jedini, i oni vole buljiti u nas. Evo još jednog razloga da pojačate trening donjeg dijela tijela u teretani.

7. Snažne ruke

Kao i kod leđa, velike i snažne ruke pokazatelj su snage muškarca. Kao što smo već rekli, žene traže sposobnog i snažnog muškarca koji će ih uvijek štititi. Naravno, pretpostavka je da su oni s velikim rukama jači i sposobniji, iako to nije uvijek slučaj.

27. travanj 2024 01:08