StoryEditorOCM
ForumA TEK KAD VIDITE BALKON!

Ovako uređen stan zaista mami uzdahe, „bezobrazno“ je lijepo opremljen – tko ne bi poželio ovakav dom... Možemo barem 'skupiti' ideje!

Piše Dom i dizajn
30. travnja 2017. - 20:30
stan

Prostrani trosobni stan od 90 četvornih metara pravi je spoj modernog uređenja i tradicionalnih detalja te osvaja svojim šarmom. Smješten u povijesnom centru grada Göteborga u Švedskoj idealan je prostor za višečlanu obitelji, iako trenutačno funkcionira kao dom bračnog para bez djece.

 

Osnovu uređenja koju čine bijeli zidovi i drveni parket razvedravaju brojne velike biljke, detalji zanimljivih oblika poput upečatljivog pletenog lustera u blagovaonici i brojni uzorci koji stvaraju vizualnu dinamiku u njegovu klasičnom uređenju. Kuhinja, blagovaonica i dnevna soba dio su jedinstvenog prostora.

 

 

Svijetla kuhinja izvedena je u obliku slova U, sa šankom za doručkovanje i plavim barskim stolicama koje unose malo veselja u prostor. Najveći dio slobodnog prostora zapravo zauzima blagovaonica s okruglim stolom, dok je boravak smješten u kut pokraj ulaza u spavaću sobu.

 

Druge dvije sobe u stanu jednake su veličine i dok jedna funkcionira kao spavaća, druga je prostorija predodređena za odmor i čitanje.

 

Obje su prostorije uređene decentno, sa zanimljivim komadima stilskog namještaja koji privlače pozornost i velikim ormarima sa zrcalnim površinama.

 

Kako bi se dobilo više prostora za druženje, kupaonica s tušem zauzima tek mali djelić prostora u stanu. Iz blagovaonice se može izaći i na lijepi balkon koji je uređen bijelim namještajem, a pregršt biljaka i raznovrsnog cvijeća zove na uživanje u kavi na svježem zraku. Divno!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
27. travanj 2024 10:28