StoryEditorOCM
ForumLUDILO U SLUNJU

Napunio zračnu pušku streljivom, naciljao susjedovog psa pa slučajnu prolaznicu pogodio u glavu!

Piše PSD
24. studenog 2023. - 10:39

Uhićen je muškarac s područja Slunja koji je, želeći pucnjem prestrašiti susjedova psa, slučajno pogodio 58-godišnju ženu, piše Danica.hr.

‘Policijski službenici uhitili su 63-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom na području Slunja‘, objavila je Karlovačka policija.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 20. studenog iz neprijavljene zračne puške iz svog dvorišta u namjeri zastrašivanja susjedovog psa ispalio dijabolu koja je slučajno pogodila u bradu 58-godišnju ženu u blizini i lakše ju ozlijedila.

Obavljene su i pretrage doma i drugih prostorijate automobila u vlasništvu osumnjičenog, a kojom prilikom je pronađena jedna prepravljena vojnička puška, jedna zračna puška i jedna poluautomatska puška.

Protiv njega bit će podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom te optužni prijedlog zbog posjedovanja neprijavljenih zračnih pušaka.

U odnosu na ostale puške pronađene prilikom pretraga slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, odnosno vještačenje oružja,‘ rekli su u karlovačkoj Policijskoj upravi.

28. travanj 2024 00:04