StoryEditorOCM
ForumPOKUŠAJ UBOJSTVA

Muškarac nožem napao tri osobe: dvije završile u bolnici s teškim ozljedama, napadač je uhićen

Piše PSD
19. listopada 2023. - 23:09

U Imotskom je oko 20 sati došlo do sukoba ispred obiteljske  kuće u kojoj je jedan muškarac nožem napao tri osobe i nanio obodne rane dvojici muškaraca. Kako saznajemo, oba ozlijeđena su s teškim tjelesnim ozljedama prevezena u splitsku bolnicu.

Iz PU splitsko-dalmatinske saznajemo kako je napadač uhićen te se nalazi u Policijskoj postaji Imotski na kriminalističkom istraživanju. Prema prvim informacijama. napadač je u rodu s jednom od žrtava.

image
Darko Tomas/Cropix/Cropix

Iz PU splitsko-dalmatinske su nas obavijestili o događaju:

- U četvrtak oko 20 sati u Imotskom, u kući i ispred, mlađi muškarac je nožem napao i ozlijedio dvojicu muškaraca i jednu žensku osobu nakon čega je pobjegao. Odmah po dojavi policijski službenici su poduzeli mjere traganja i oko 21 sat pronašli muškarca koji se dovodi u vezu s događajem te su ga uhitili i priveli u službene prostorije policije.

Dvojica ozlijeđenih muškaraca su kolima hitne medicinske pomoći prevezeni u KB Split gdje im se pruža liječnička pomoć. Obaviješten je dežurni zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Splitu koji izlazi na mjesto događaja te slijedi obavljanje očevida.

27. travanj 2024 16:48