StoryEditorOCM
ForumFOTO: INTERIJER OD 56 KVADRATA

Moderan i funkcionalan stan uređen za aktivnog mladića!

Piše D&D
11. siječnja 2019. - 18:53
Stan od 56 kvadrata. 3

Za njih je interijer poput dobro skrojenog odjela, posebno prilagođenog kupcu. Stoga se ne ograničavaju na jedan stil ili raspon boja. Svakom projektu pristupaju individualno i važno im je da razumiju točne preferencije klijenta, a za to imaju točno definiran plan rada, zahvaljujući kojem stvaranje idealnog interijera postaje fascinantan proces, one su arhitektice iz Boho Studia, a danas vam predstavljamo jedan njihov izvrstan projekt.

 

Riječ je o stanu dizajniranom za mladog putnika i sportaša koji živi aktivan život. Apartman je dizajniran u modernom stilu s kontrastom svijetlih i tamnih elemenata, s prostranim, udobnim rasporedom, funkcionalno i s dovoljno skladišnog prostora.

 

Izvorni je raspored stana bio je iznimno loš, pa su odlučile kombinirati kuhinju s dnevnim boravkom, hodnikom i balkonom, zbog čega su dobile svijetle i prostrane sobe, ostavljajući samo kupaonicu i spavaću sobu odvojenu.

 Glavna ideja projekta je stvoriti funkcionalan, svijetao i umjereno minimalistički interijer. Stoga su kao osnovu odabrale crno-bijele boje, jednostavne geometrijske oblike namještaja i zanimljiva dizajnerska rješenja. Rok za provedbu projekta je bio 3 mjeseca.

Stan je opremljen ugrađenim ormarima, jedan veći se nalazi u dnevnoj sobi i jedan manji u spavaćoj sobi. Paleta boja je crno-bijela, a upotpunjena je crvenim ukrasima, svijetlim drvenim elementima i raznolikim površinama: oslikanim zidom od opeke, zidom obojenim efektom školske ploče, drvenim panelom u hodniku i tapetama. Većina namještaja je izrađena po mjeri poput  spektakularnog kreveta u spavaćoj sobi, a većina je tekstila kupljena u Ikei. Pod u kupaonice je čvrsta guma. Površine je 56 četvornih metara: hodnik - 7,1 m2, dnevni boravak - 23 m2, kuhinja - 7,5 m2, spavaća soba - 15,4 m2, WC - 4,6m2. Visina je 2,75 m.

 

 

28. travanj 2024 09:07