StoryEditorOCM
ForumSKANDALOZNO DIVLJANJE NAKON PORAZA

Mirku Aliloviću porazbijali stakla na kući na Rabu, ljutita supruga poručila: 'Prokleta reprezentacija, ovo mu je zadnje!'

Piše Toni Horvat
25. siječnja 2018. - 20:34
14hanza

Čak ni rukometaši, najomiljeniji među hrvatskim sportašima na razini cijele nacije, više nisu sigurni nakon rezultatskih neuspjeha od gnjeva navijača. Osjetio je to najbolje golman Mirko Alilović, kojem su nakon sinoćnjeg poraza od Francuske porazbijali stakla na njegovoj kući na Rabu, piše 100posto.hr.

Mirko se nije proslavio na Europskom prvenstvu, koje se do kraja tjedna igra u Hrvatskoj, a u polufinalnom porazu od Francuza (30-27) obranio je samo sedam od 26 udaraca. Budući da je često bio na meti navijačkih kritika i na prijašnjim reprezentativnim akcijama, još jedna slaba partija očito je bila kap koja je prelila čašu u očima nekolicine divljaka.

Mirkova supruga Iva na svojem je profilu na Facebooku objavila kako im je netko nakon utakmice kamenjem porazbijao prozore, vitraj staklo i krov kuće na Rabu te napravio veliku štetu. Obratila se prijateljima s tog otoka za pomoć i eventualne informacije, a zatim ljutito poručila da "proklinje svaki njegov odlazak u tu prokletu reprezentaciju" te da mu je ovo zadnje.

Policija je potvrdila da je danas oko 10.15 sati zaprimila dojavu o oštećenju obiteljske kuće u mjestu Palit na otoku Rabu. Provedenim očevidom je utvrđeno kako je nepoznati počinitelj tijekom noći oštetio kuću u vlasništvu 59-godišnje hrvatske državljanke. U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja te utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.

27. travanj 2024 13:55