StoryEditorOCM
ForumSUNCE, MORE...

Mila Horvat (42) pohvalila se na društvenim mrežama da još uvijek uživa na odmoru: ‘Budite mirni, ljeto još traje‘

Piše SCENA SD
12. rujna 2023. - 14:14

Dok neki već zadnjega dana kolovoza pakiraju svoje kupaće kostime i zaboravljaju na njega, pojedinci ipak koriste do zadnjega trena mogućnost kupanja u moru. I ovo ljeto su nas poznati zasipali svojim fotografijama kupanja sa svih strana svijeta, pa smo detaljno bili informirani gdje je to i kako proveo ljeto i gdje se kupao.

Lijepo vrijeme još traje, a Mila Horvat, atraktivna sportska novinarka i televizijska voditeljica, na Instagramu je svojim obožavateljima poručila: "Budite mirni, ljeto još traje".

image

Mila Horvat

Instagram/Mila Horvat

Mila.je objavila video najljepših trenutaka što ih je doživjela ovog ljeta, uljepšanim fotografijama na kojima u kupaćem kostimu pokazuje predivnu figuru.

Mila se drži svog gesla kojeg je otkrila u lipnju uoči proslave svog 42. rođendana, kada je kazala: "Život se ne mjeri brojem udisaja, nego trenucima koji oduzimaju dah."

- Nekako uspijem održavati formu jogom ili teretanom kad stignem, ali u principu stalno sam u pokretu pa mislim da je u tome tajna mog dobrog izgleda - priznala je jednom novinarima.

image

Mila Horvat

Instagram/Mila Horvat
image

Mila Horvat

Instagram/Mila Horvat
image

Mila Horvat

Instagram/Mila Horvat

 

27. travanj 2024 10:16