StoryEditorOCM
ForumDJEČAK IZ SPLITA PREMINUO U BAZENU U SARAJEVU

Mališan je ondje došao na nogometni turnir: "Srce mu je stalo pri ulasku u bazen..."

Piše PSD
10. siječnja 2019. - 23:35
sarajevo

Večeras je u bazenu hotela Hills na sarajevskoj Ilidži došlo do tragičnog utapanja dječaka iz Splita.

"Dobili smo dojavu da se dječak utopio u bazenu. Naša ekipa je na terenu i vrši uviđaj", rekli su za Klix.ba iz Operativnog centra MUP-a KS-a.

U MUP-u nisu imali detaljnijih informacija o ovoj tragediji. Neslužbeno se doznaje da je dječak član Akademije nogometa "Srđan Mladinić" iz Splita.

"Obavješteni smo da je na bazenu Terme pronađeno beživotno tijelo djeteta. Uviđaj kojim će rukovoditi dežurni tužilac će veoma brzo početi, a nakon toga će biti poznato više informacija", rekla je glasnogovornica MUP-a KS Suvada Kuldija za Klix.ba.

Avaz.ba neslužbeno saznaje da je nesretnom dječaku zakazalo srce.

Nesreća se dogodila u wellnesu hotela, a liječnici su mu se više od dva sata borili za život, javlja nam naša čitateljica koja se i sama, zajedno sa svoji sinom, našla u hotelu u kojem se dogodila tragedija.

Ne znaju se okolnosti, ali navodno je dijete plutalo u bazenu, a iznijela ga je majka jednog od dječaka koji je također došao na turnir. Tijelo nesretnog djeteta već je tada, prema pričama svjedoka, bilo potpuno modro.

- Ima li ovdje ijedan liječnik?! - uzviknuo je jedan od posjetitelja bazena u šoku s ulaza u wellness i dok se vijest proširila među roditeljima, koji su do tada u caffe baru u blizini ispijali piće, uletjela je ekipa Hitne pomoći.

Ne zna se koliko je vremena prošlo od početka oživljavanja dječaka do dolaska medicinskog osoblja, a ubrzo nakon njih na mjesto nesreće stigla je i policija, ali za sada nema nikakvih detalja.

Roditelji druge djece, ali i treneri, i dalje u šoku čekaju informacije, dok su druga djeca, koja su se također trebala spustiti u kompleks wellnessa poslana u sobe kako ne bi svjedočila situaciji. 

- Užas! Jadno dijete i jadni roditelji - najčešće su riječi kojima mučni događaj opisuju roditelji druge djece, javlja nam iz sarajevskog hotela naša čitateljica.

Za sada se još uvijek ne zna hoće li splitski klubovi sudjelovati na turniru, među roditeljima se priča kako postoji velika vjerojatnost da se cijela stvar otkaže.

 

28. travanj 2024 14:51