StoryEditorOCM
ForumNAŠA NADA JE BILA POSVE NORMALNA, JAKO POUZDANA, SVI SMO U VELIKOM ŠOKU

Ljubomorni muškarac bivšu partnericu ubio u podrumskoj dvorani za kuglanje

Piše Željko Petrušić
16. travnja 2018. - 22:58
aqaq

 

Nakon prošlogodišnjeg krvavog pohoda hrvatskog državljanina Dražena Dakića (41) u njemačkom Villingendorfu, u kojem je zbog ljubomore i osvete bivšoj supruzi ubio tri osobe, između ostalih i svoga šestogodišnjeg sina, prošloga tjedna u Kölnu se dogodio još jedan težak zločin u kojem su i žrtva i počinitelj navodno hrvatskog podrijetla - piše Jutarnji.hr.

Muškarac u dobi od 49 godina, prema pisanju njemačkih medija podrijetlom iz Hrvatske, ubio je u petak navečer svoju bivšu partnericu Nadu V. (50), a potom je izvršio samoubojstvo.

Nije ga primijetila

Policija i u ovom slučaju sumnja da je motiv ljubomora, odnosno neraščišćeni odnosi bivših partnera. Zločin se dogodio u petak iza 19 sati u lokalu Paul’s Restaurant u ulici Friedrich-Karl-Straße u vrijeme dok su u restoranu bili brojni gosti.

Nada V. tamo je radila kao konobarica. Počinitelj se dovezao osobnim automobilom do lokala te je ušao u restoran kao “običan” gost. Njegova bivša partnerica nije ga primijetila, a on je očito vrebao priliku kada će je zaskočiti. Kada se Nada V. oko 19.10 sati zaputila po piće u podrumske prostorije gdje se nalaze i dvije staze za kuglanje, njezin je bivši partner, a da ga nisu primijetili ni drugo osoblje niti gosti, krenuo za njom. Oko pet minuta kasnije mrtvo tijelo Nade V. na stazi za kuglanje pronašla je vlasnica restorana, također podrijetlom iz Hrvatske, Ivka Lj. Đ., koja je o tome odmah izvijestila policiju.

Dolaskom na mjesto događaja policija je pronašla i drugo mrtvo tijelo. Nakon provedenog očevida policija je priopćila kako polaze od toga da je muškarac ubio svoju bivšu partnericu hicima iz pištolja te da je potom sam sebi oduzeo život.

Svi u šoku

- Šokirani smo. Molim vas za razumijevanje zato što ništa više ne mogu reći - govorila je redom predstavnicima njemačkih medija vlasnica restorana Ivka Lj. Đ. Ipak je dodala da je ubijena konobarica u njezinu restoranu povremeno radila kao ispomoć.

- Bila je posve normalna i pouzdana osoba - navela je vlasnica, napominjući da njezina bivšeg partnera nije poznavala.

Jedan od gostiju lokala ispričao je novinarima kako su čuli praske, ali im nije ni palo na pamet da se radi o pucnjima iz vatrenog oružja.

27. travanj 2024 13:37