StoryEditorOCM
ForumEVO JE OPET!

Klara Perko lani nije osvojila Gorana, ali zato ulazi u show spremna zapapriti stvar: Jako mi se sviđa novi Gospodin Savršeni, bit će tu svašta...

Piše SD
7. rujna 2019. - 16:31
kla

Klara Perko definitivno je bila jedna od najzanimljivijih natjecateljica prve sezone RTL-ovog showa "Gospodin Savršeni", Hrvatica s njemačkom adresom zabavljala je do suza gledatelje svojim komentarima u stilu "što na umu, to na drumu" i mnogi su upravo nju smatrali najsimpatičnijom i najiskrenijom.

Gledatelji se sjećaju da je na kraju sezone najavila kako će estetski dojerati grudi, a želju je očito ispunila.


Nije uspjela osvojiti srce lanjskog "Gospodina Savršenog" Gorana Jureneca, koji je završio u zagrljaju Hane Rodić, pa Klara, kojoj reality shovovi nisu ni strani ni mrski, dapače, sprema iskušati svoju ljubavnu sreću po drugi put.

Javnost je pamti i kao natjecateljicu u showu njemačkog RTL-a, "Adam traži Evu", u kojem se natjecala, kako je scenarij nalagao, kao od majke rođena.

Hrvatski mediji tada su pisali o njoj, a ona je novinarima priznala kako je angažmanom šokirala svoju rodbinu u Hercegovini.

"Reakcije su bile katastrofa, jedna je moja rodica čak i plakala, a i roditelji su još ljuti. Mislim da mi nikada neće zaboraviti.
Tata se malo već smirio, a mama mi je rekla: ‘Molim te, nemoj sad neki porno, pazi što govoriš u javnosti. Dat ću ti novac, nije ti to potrebno raditi!’ A ja samo radim ono što volim. Jesam li egzibicionist?! Svatko je to pomalo, ali nisam puno. Ja sam totalno normalna...". - objasnila je Klara.

Njezino pojavljivanje u novoj sezoni, kako saznajemo, šokirat će druge natjecateljice, o čemu je plavokosa djevojka, koja se u prošloj sezoni posebno sprijateljila s pjevačicom Anezi, kao i sa Splićankom Nandi Uzelac, ispričala:

"Ušla sam u novu vilu kao dvadeseta djevojka i kad sam se pojavila, sve su cure ostale iznenađene! Moram priznati da mi se jako sviđa novi Gospodin Savršeni. Baš je dobar i bit će tu svašta!” - uzbuđeno je najavila Klara.

Kao iskusna natjecateljica ovog reality formata, Perko ipak ima svojevrsnu prednosti u odnosu na ostale natjecateljice, a hoće li je znati taktički i iskoristiti, ostaje vidjeti.

Nova sezona "Gospodina Savršenog kreće u ponedjeljak na RTL-u.

02. lipanj 2024 15:47