StoryEditorOCM
ForumPRATE TRENDOVE

Kerum ipak nije jedini kandidat koji voli markice! Pogledajte kojim nam se komadom obuće ‘pohvalio‘ Ante Franić. Nisu jeftine...

Piše MOZAIK SD
22. lipnja 2022. - 14:29

Iako se javnost već tjednima zabavlja pričama o skupocjenim odjevnim komadima i modnim detaljima koje na javne nastupe nosi Željko Kerum, otkrili smo kako među gradonačelničkim kandidatima ima još modno osviještenih muškaraca. Naime, nije Kerum jedini koji prati modne trendove i voli odjenuti nešto markirano, nešto šta nije za svačiji džep.

image

Željko Kerum
 

Tom Dubravec/Cropix/Cropix

Sve je krenulo nakon što se Kerum pohvalio Gucci i Dolce&Gabbana tenisicama, potom smo "zavrtili" priču o tome kakvu obuću nose ostali kandidati. Zaključili smo tada kako su postole početak svega. Ako vam cipele nisu kakve trebaju biti, uzalud vam sva "nadogradnja", napisala je naša novinarka dodavši kako onaj tko želi ostaviti dojam, mora voditi računa o tom prvom detalju.

image

Ante Franić
 

Duje Klarić/Cropix

Ispalo je da malo tko može biti uz bok Kerumu, ali propustili smo "sinjati" kako nezavisni kandidat Ante Franić ipak nije "za bacit" kad je u pitanju moda. Naime, komentirajući njegove mokasinke ustvrdili smo da je riječ o osobi koja rado prati modu, ali i da je riječ o obući koja je proizvedena u nekom od lanaca brze mode.

Cijela Hrvatska zna koje je luksuzne ‘patike‘ jučer obuo Željko Kerum! A mi smo slikali sve i svih ‘secirali‘: evo što nose na nogama oni koji žele biti ‘prve face Splita‘

image

Ante Franić

Tom Dubravec/Cropix/Cropix

"Ova osoba rado prati modu. Zna da su mokasine sa "žlingom" preko jezika u trendu i da neki lanci brze mode preferiraju tamniji kljun. Istina, lakše su nego kod drugih kandidata, proljetnije, ali... rekli bi "fali im 5 za učinit 6!"" - stajalo se u objašnjenju.

image

Gucci mokasinke

Gucci.com

E pa, Franić se malo uvrijedio, na zadnjem sučeljavanju požalio nam se kako smo njegove Gucci mokasinke proglasili "jeftinom talijanskom cipelom". I zato se ovom prilikom moramo ispričati nezavisnom kandidatu , jer bio je u pravu. Provjerili smo i uvjerili se.

Model koji je nosio, ukoliko je odista riječ o originalu, pronašli smo na službenim stranicama Guccija. Koštaju 920 dolara ili oko 6500 kuna.

25. travanj 2024 21:05