StoryEditorOCM
ForumMISTERIOZNI NESTANAK

Još nema ni traga nestaloj Ani! Ovo su najveće nelogičnosti oko njezina nestanka...

Piše Vijesti SD
24. veljače 2024. - 21:40

Puna tri tjedna nema ni traga ni glasa od Ane Knežević, američke državljanke kolumbijskog podrijetla, koja je bila udana za Srbina Davida Kneževića, a čiji je nestanak šokirao španjolsku javnost. Nestaloj ženi se trag izgubio nedugo nakon što se iz Amerike preselila u Španjolsku, a cijeli slučaj obavijen je velom misterije - od njezinih poruka prijateljima do nepoznate osobe koja je slikala kamere za videonadzor u kući na dan njezina nestanka, piše nova.rs.

Ana je nestala početkom veljače u Madridu, a istraga još nije dala rezultate koji bi mogli ukazati na to što se dogodilo kobnog dana.

U potragu je uključen veliki broj ljudi i procjenjuje se da je apele o Anninom nestanku dosad vidjelo više od 15 milijuna ljudi. Slučaj od samog početka prati niz čudnih okolnosti.

Ana je s Floride, a srpska javnost ju je zapazila jer je njenom nestanku prethodio razvod, tvrde Anini prijatelji, od Srbina čije prezime nosi. Stoga je Ana nakon razlaza odlučila otputovati u Madrid i tamo provesti neko vrijeme, kako bi se odmorila od svega i promijenila sredinu.

Sana Remo, Anina prijateljica koja je prijavila nestanak, ispričala je medijima da je Srbin odbio pomoći u njezinoj potrazi.

- Predložila sam mu da se nađemo u Madridu kako bismo pomogli u potrazi za Anom. Ali nije došao u Madrid, tog petka sam ponovo stupila u kontakt s njim i rekao mi je da je otišao u Srbiju - rekla je.

image

Ana Knežević

Facebook

Međutim, Srbin se nije oglašavao za medije, već njegov odvjetnik. Rekao je da David nije nestao i da sada živi u Srbiji, a da je njegova supruga Ana, s kojom se razveo prije nekoliko mjeseci, otišla u Španjolsku, gdje je i nestala. Za američke medije rekao je i da je Knežević oko nestanka surađivao sa španjolskom i američkom policijom.

- Moj klijent nema prijatelja u Španjolskoj, nema rodbinu u Španjolskoj, niti posjeduje ikakve nekretnine tamo. Također, ne govori španjolski. Dakle, ako se od njega očekuje da odjednom odleti u zemlju u kojoj nije bio i da tamo pokuša nešto napraviti, to ne zvuči baš produktivno - rekao je odvjetnik medijima.

Neobično je još nešto u cijelom slučaju. Naime, Ana je prije nestanka prijateljima slala čudne poruke u kojima je navela da je u Madridu upoznala muškarca, da će s njim otići u vikendicu udaljenu dva sata od Madrida te da će biti nedostupna.

Prijateljima je slala poruke na španjolskom i engleskom.

- Ona tako nešto sigurno ne bi napravila, to je neodgovorno ponašanje koje ne liči na Anu - rekla je Sana kojoj je poruka stigla na engleskom. Objasnila je da je poruka napisana stilom koji nije Anin, bez emocija.

Anina prijateljica je ispričala i da su susjedi vidjeli sumnjivog muškarca s kacigom na sigurnosnim kamerama izvan i unutar lifta zgrade u kojoj je boravila nestala žena. Navodno je, kako prenose mediji, taj muškarac sprejom zamaglio kamere i ušao u njezin stan.

Njezin prijatelj sumnja da ju je upravo on odveo nekamo protiv njezine volje. Policija je otišla u Anin stan, ali je ondje nije zatekla. Stan su zatekli izvana zaključan i bez tragova borbe ili nasilnog ulaska. Unutra su pronašli i Aninu putovnicu, laptop i druge stvari, piše nova.rs.

28. travanj 2024 17:40