StoryEditorOCM
ForumŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za srijedu: pred Ovnovima je dan zabave, Strijelci razmišljaju o velikom koraku. Vodenjaci priželjkuju promjenu

Piše Mozaik SD
10. travnja 2024. - 08:04

Ovan

Pred vama je ugodan dan pun smijeha i zabave. U svakom ćete društvu voditi glavnu riječ, a osoba koja vas privlači bit će opčinjena vašom karizmom. Neki će doznati uzbudljive financijske novosti.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Susrest ćete osobu koja vam je puno značila. Već nakon kraćeg razgovora shvatit ćete da emocije i dalje žive pa biste mogli nastaviti tamo gdje ste stali. Slušajte intuiciju prilikom donošenja odluka.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Ostvarivat ćete dobre rezultate bez puno truda. Kolege će vas cijeniti zbog volje da im budete pri ruci, a vaši će savjeti mnogima biti dragocjeni. Samci će sresti osobu koja će im se činiti kao stari znanac.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Ljudi će češće nego inače trebati vašu pomoć. Bit ćete dovoljno ljubazni i strpljivi da svakome objasnite što ga zanima, no naljutit ćete se ako netko ne uvaži vaš savjet. To ćete doživjeti kao čin nepoštivanja.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Lav

Svidjet će vam se privlačna osoba koja će vam poklanjati mnogo pažnje. Vezani će se intenzivno družiti s partnerom, a večernji izlazak bit će sjajan način da razbiju rutinu. Na poslu su moguće novosti.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Neće vam biti jednostavno donositi odluke. Odvojite vremena za razmišljanje kako biste bili sigurni da nećete pogriješiti. Prijatelj ili rođak bit će uz vas kada vam najviše zatrebaju podrška i pomoć.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

Vaga

Zdravlje vam je osjetljivo, a kašalj i opći umor mogli bi biti prvi znakovi viroze. Na vrijeme se opskrbite vitaminima. Imate li puno obaveza, odgodite one koje nisu hitne i priuštite si što više odmora i sna.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

Škorpion

Pokušat ćete pronaći novi izvor zarade, ali mali su izgledi da ćete naići na posao koji će odgovarati vašim prohtjevima. Morat ćete realnije procijeniti želje i mogućnosti. Savjetujemo odmor i meditaciju.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Strijelac

Ako ste u dugoj vezi, razmišljat ćete o useljenju s voljenim. Parove koji već stanuju zajedno privlačit će pomisao na preuređenje stana, a neke i na proširenje obitelji. Moguć je manji novčani dobitak.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Pazite da se ne precijenite i ne preuzmete previše obaveza. Pametnije raspolažite vremenom i energijom jer biste se mogli iscrpiti. Odvojite koji trenutak za sebe i svoj omiljeni hobi.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Poželjet ćete promjenu. Nova frizura ili kupnja odjeće pokazat će se kao dobar potez. Neki će ulagati u opremanje stana. Listat ćete kataloge kako biste dobili ideje za unutarnje uređenje doma.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Dan je idealan za nova poznanstva. Zračit ćete toplinom koja nikoga neće ostavljati ravnodušnim. Postizat ćete dobre rezultate u umnom radu. Povoljno je vrijeme za učenje ili upis tečaja.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

01. svibanj 2024 13:26