StoryEditorOCM
ForumŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za ponedjeljak: Blizancima se smiješi simpatija, Vage, pazite se neiskrenog udvarača! Strijelci će flertati

Piše Mozaik SD
8. travnja 2024. - 08:35

Ovan

Osjetit ćete želju za promjenama i novim iskustvima. Odbacit ćete stare obrasce ponašanja i uvesti u život preinake koje će vam donijeti zadovoljstvo. Nećete se bojati teških odluka jer ste spremni za novi početak.

LJUBAV: 5

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Nije idealno vrijeme za ulazak u nove veze. Osoba koja vam se sviđa nije onakva kakvom se predstavlja pa zadržite dozu opreza. Danas općenito pazite kome vjerujete jer će pojedinci imati skrivene namjere.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Brojni članovi vašeg društva obasipat će vas pohvalama, što će vas ispuniti  samopouzdanjem. Bogat društveni život donijet će samcima novu simpatiju. Boravak na zraku i rekreacija ulit će vam vedrinu.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Nećete dobro podnositi kritike. Ulagat ćete puno truda u sve što radite pa ćete ih vidjeti kao napad. Ne ulazite u sukobe s autoritetima jer iz njih neće izaći ništa dobra. Pokažite da ste voljni slijediti pravila.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Posvetite se zadacima koji zahtijevaju disciplinu. Jaka koncentracija pomoći će vam da izbjegnete pogreške. Poslujete li s inozemstvom ili se bavite iznajmljivanjem, budite oprezni prilikom potpisivanja ugovora. 

LJUBAV: 5

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Ako ste u vezi, nemojte uzimati partnera zdravo za gotovo. Jače se zanimajte za njegove probleme i poradite na komunikaciji. Lagana prehrana odagnat će probavne smetnje i pomoći u borbi protiv viška kilograma.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Opterećenost poslom odrazit će se na vaše raspoloženje, zdravlje i odnose. Primjeren način otklanjanja stresa mogli bi biti šetnja, bicikliranje ili autogeni trening. Samci, pazite se neiskrenog udvarača.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Povedite više računa o prehrambenim navikama. Kasni obroci teško će vam pasti na želudac, a škodit će vam i gazirana pića sa šećerom. Zdravstvene smetnje neke će potaknuti na promjenu životnog stila.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Strijelac

Samci će imati uzbudljiv dan. Sadržajan društveni život donijet će im novu priliku za flert. Osvojit će simpatiju spojem putenosti i smisla za humor. Neki će zbog želje za zaradom pokrenuti dodatan posao.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Ako netko zatreba pomoć, nećete biti sigurni želite li mu pružiti ruku. U prošlosti je pokazao da se ne možete osloniti na njega pa ćete smatrati da biste mu trebali uzvratiti jednako. Pazite se upale mjehura.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Predstoji vam dan ispunjen kontaktima, susretima, prepiskama i općenito interakcijom s okolinom. Iako se neće sve odvijati kako ste zamislili, na koncu će se sve riješiti u vašu korist. Pazite se prometne kazne.

LJUBAV: 5

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Zaputite li se u šoping, računajte na sretne okolnosti. Razgledate li više dućana, naići ćete na rasprodaju koja će vam omogućiti da kupite ono što priželjkujete po sjajnoj cijeni. Odvažite se na novu frizuru.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

30. travanj 2024 23:45