StoryEditorOCM
ForumDAMA U CRNOME

Grudnjak ostavila kod kuće, ali trbušni mišići su na mjestu: Nicole Kidman zasjala u opako seksi izdanju!

Piše SCENA SD
12. srpnja 2023. - 18:13

Nicole Kidman (56) plijenila je sve poglede u crnoj haljini s prorezom dok je bila na premijeri serije „Special Ops: Lioness” koju su organizirali Paramount+ i Vanity Fair u utorak navečer. Nicole je izvršna producentica i glumica ovog špijunskog trilera koji je inspiriran stvarnim programom vojske SAD-a, piše Jutarnji list.

Pažnju je glumica privukla svojim isklesanim trbušnjacima koje je pokazala u dugačkoj crnoj haljini. Haljina je imala izrez koji je prikazivao trbušnjake i donji dio grudi, a na izrezu oko vrata imala je cvijet. Uz haljinu nosila je prozirne elegantne crne rukavice. Kosu je stilizirala u elegantnu punđu, a sve upotpunila večernjom šminkom.

image
Mario Mitsis/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Serija na čijoj je premijeri Nicole zablistala prati život mlade žene u službi marinca koju CIA regrutira da se sprijatelji s kćeri terorističke skupine kako bi srušili organizaciju iznutra. Seriju je napisao Taylor Sheridan, inače poznat po vesternima. Uz njega, na seriji su radili Zoe Saldana, Morgan Freeman, Laysla De Oliveira i Michael Kelly.

Zoe Saldana igra ulogu Joe koja vodi trajne operativce, Nicole glumi Kaitlyn Meade, CIA-inu višu nadzornicu koja angažira mladog pomorskog pljačkaša da bude dio njihova tima.

Laysla De Oliveira glumit će Cruz Manuelos, mladu marinku koja ima za cilj srušiti terorističku organizaciju iznutra. Morgan Freeman glumit će Edwina Mullinsa, državnog tajnika Sjedinjenih Država, dok Michael Kelly glumi zamjenika direktora CIA-e Byrona Westfielda.

image
Mario Mitsis/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Uloga koju utjelovljuje Nicole Kidman mora se snalaziti između rada u visokorangiranoj obavještajnoj zajednici, uloge supruge koja žudi za pažnjom i mentoriranja nekome na teškom putu kakav je i sama iskusila. Prve dvije epizode ove triler serije bit će dostupne 23. srpnja na Paramount+-u. Po jedna epizoda bit će objavljena svakog tjedna, a finale sezone 3. rujna.

30. travanj 2024 07:51