StoryEditorOCM
ForumDRAMA KOJU NITKO NIJE OČEKIVAO

Firthova žena optužila muškarca za uhođenje, a onda se otkrilo da joj je on bio ljubavnik

Piše Ines Madunić / 100 posto
9. ožujka 2018. - 20:50
1520617225RTX3GU6R

Producentica Livia Giuggioli (48) 20 je godina u braku s britanskim glumcem Colinom Firthom (57). Imaju dva sina i njihov se brak čini jako stabilnim, no u javnost su procurili detalji o njihovom odnosu. I to nakon što je Livia podnijela prijavu protiv Marca Brancaccije (55), njezinog starog prijatelja, koji ju je navodno uhodio, prenosi portal 100 posto.

Bračni par, inače, živi u Londonu, ali imaju imanje u Italiji na kojem provode puno vremena, a Firth je nakon odluke o Brexitu uzeo i talijansko državljanstvo.

Giuggioli je u prijavi navela kako ju je Brancaccia počeo uhoditi 2016. godine, i to tako što je prijetio da će u medijima objaviti kompromitirajuće članke o njoj i suprugu, dok je Firthu slao njezine fotografije. Livia se počela bojati da ju prati pa su sve prijavili policiji.

No, Branccacia sad kaže kako to nije istina te da je Livia sve izmislila kako bi prikrila aferu koju su njih dvoje imali prije dvije godine. To se događalo kad su Firth i ona bili razdvojeni, no o tome nisu javno govorili.

"Bili smo u vezi, htjela je ostaviti Colina zbog mene. Njihov je brak bio mrtav već godinama. Moje 'uhođenje' sastojalo se od dvije poruke koje sam joj poslao nakon što je 2016. prekinula sa mnom, te jednog maila kojeg sam poslao Colinu. Pisao sam mu o našoj vezi, i danas žalim što sam to učinio. Ona me prijavila jer se bojala da ću u javnosti ispričati sve što mi je povjerila o svom braku i poslu", rekao je Branccacia.

Kaže da su bili zajedno godinu dana te da mu je u tom periodu ona slala stotine poruka, fotografija i videa, čak i svoj dnevnik. Njihovu vezu potvrdila je sad i Livia, što je javnosti iznio njezin i Firthov menadžer, no ona i dalje tvrdi da ju je novinar uhodio.

"Prije nekoliko godina Livia i Colin donijeli su odluku da se privremeno rastanu. To nisu iznijeli u javnost. Tijekom tog perioda Livia je kratko bila u vezi sa starim prijateljem gospodinom Branccacijom. U međuvremenu se pomirila s Colinom, a Branccacia joj je slao prijeteće poruke nekoliko mjeseci", stoji u izjavi.

Branccacia je zaposlenik talijanske državne novinarske agencije Anse te trenutno radi u Brazilu, a zbog talijanskog zakona o uhođenju zbog ovoga mu prijeti do četiri godine zatvora.

26. travanj 2024 04:19