StoryEditorOCM
ForumUŽASNI DETALJI

Dvojica poginulih u stravičnoj nesreći: vozača poklopio auto iz kojeg je ispao, putnik pregažen dok je ležao na cesti

Piše Vijesti SD
11. prosinca 2023. - 14:55

Kao crni petak ostat će upamćen na vinkovačkom području 8. prosinac ove godine, a najnoviji detalji otkrivaju razmjere užasa u kojem su poginula dvojica muškaraca.

Oko 19.35 sati na županijskoj cesti 4224 između naselja Nijemci i Komletinc dogodila prometna nesreća u kojoj su smrtno stradali 28-godišnjak i 30-godišnjak.

Već su prve informacije zavile u crno istok Hrvatske, a detalji otkriveni očevidom kojim je rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima dodatno pokazuju o koliko se teškoj nesreći radi, piše Dnevnik.hr.

Jedan od poginulih muškaraca upravljao je osobnim automobilom u smjeru Komletinaca te je 300 metara prije naselja izgubio nadzor nad autom i sletio s ceste ulijevo u odvodni kanal.

Pritom je došlo do više udara vozila u kosine kanala i panj drveta te su obojica muškaraca ispali iz automobila.

Na tijelo 28-godišnjaka pao je automobil iz kojega je ispao, dok je tijelo 30-godišnjaka odbačeno kroz krošnju drveta na cestu i preko njega je prešao osobni automobil kojim je upravljao 26-godišnji vozač.

Po nalogu zamjenika Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad tijelima poginulih muškaraca bit će obavljena obdukcija u Nacionalno memorijalnoj bolnici "Dr. Juraj Njavro" u Vukovaru.

Zbog obavljanja očevida, promet na županijskoj cesti 4224 bio je zatvoren od 20:05 u petak do do 4:15 u subotu.

Policijski službenici u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Vinkovcima nastavljaju kriminalističko istraživanje.

27. travanj 2024 15:26