StoryEditorOCM
ForumMISS JUGOSLAVIJE

Bila je najljepša žena bivše države, a zbog Igora Štimca prolila je more suza, pogledajte kako danas izgleda

Piše Mozaik SD
17. ožujka 2024. - 18:42

Nesreću u ljubavi bivše miss Jugoslavije, Suzane Žunić, neki i danas pamte.

Ljepotica je privlačila svu pažnju gdje god je krenula, mnogima je bila tiha patnja, a u kojeg se god poznatog muškarca ludo zaljubila - on bi je javno prevario.

image

Na bolskoj plaži 2000. godine

BOL/ 11 07 2000 ND SUZANA STIMAC FOTO/ JOSKO PONOS

Joško Ponoš/Cropix

Nakon što je postala miss bivše države 1988. godine, perspektivni hrvatski nogometaš Igor Štimac htio ju je pod svaku cijenu. Samo godinu dana prije nego što je Suzani pripala prestižna titula miss Jugoslavije, on je donio zlato sa Svjetskog prvenstva u Čileu, piše Jutarnji list.

image

Na teniskom turniru na Firulama 2010.

Vladimir Dugandžić/Cropix

Kako su oboje bili pozivani na najznačajnije prijeme u zemlji, nije prošlo mnogo vremena prije nego što su se sreli i počeli romansu o kojoj se nadugo i naširoko pisalo u medijima.

image

Sa suprugom Igorom Štimcem na otvorenju diska Faces

Jakov Prkić/Cropix

Kako piše Kurir, brak koji je ubrzo usljedio, i trajao narednih 19 godina, mnogima je djelovao idealnim, no Žunić je iza svog osmijeha krila duboko nezadovoljstvo prouzrokovano konstantnim prevarama.

image

Ples s Igorom Štimcem u Bolu 2000. godine

Jakov Prkić/Cropix

Naime, prema pisanju tadašnjih medija i brojnih glasina, njen muž je iznova pronalazio nove partnerice: manekenke, glumice i pjevačice. Iako se o njegovim brojnim aferama nikada nije glasno govorilo, one su bile javna tajna, a samim tim - Suzana je bila osramoćena.

image

Ispred svojih slika

Vojko Bašić/Cropix

Usprkos tome što su se pokušali sakriti od očiju javnosti, poznata je njegova romansa s pjevačicom Alkom Vuicom. Sve što je tada isplivalo na površinu bila je kap koja je prelila čašu, pa ga je nakon dva desetljeća nepoštovanja supruga Suzana odlučila ostaviti. Iz braka sa Štimcem ima sina Luku te kćeri Miu i Deu.

 

image

S tadašnjim momkom, a današnjim suprugom Damirom Milačićem 2013. godine

Neja Markičević/Cropix

Navodno, ljepotici je dugo trebalo da se oporavi, pogotovo jer je povrh svega pala u depresiju. Doduše, 2015. je ponovno pronašla sreću i udala se za Damira Milačića, trenera košarkaškog kluba Šibenik, nakon šest godina veze.

image

Suzana Žunić 80-ih

Screenshot YouTube
27. travanj 2024 23:08