StoryEditorOCM
ForumLEGALIZIRATI ILI NE?

Afera elitne prostitucije trese susjednu državu, među uhićenima ima i pjevačica. Njihove kolegice su ogorčene: ‘To su starlete iz realityja!‘

Piše Mozaik SD
6. travnja 2022. - 21:31

U aferi povezanoj s elitnom prostitucijom u Beogradu je uhićeno ukupno 29 osoba, a ideje o tome tko bi sve mogao biti na tom popisu već danima pune naslovnice u susjednoj državi. 

Među imenima uhićenih osoba pojavilo se i nekoliko pjevačkih zvijezda, a njihove kolegice nezadovoljne su zbog toga što se njihova profesija sada povezuje sa najstarijim zanatom, javlja Nova.rs. 

- Uvijek sam govorila da se pjevačice iz moje generacije i moje kolegice nikada nisu spominjale u ovom kontekstu. Ne znam što je to danas, ispada da se sve te elite kriju iza profesije pjevača. Daleko od toga, ja sam stvarno u šoku. O onima o kojima se sada piše sam imala visoko mišljenje

 Mislim da treba hitno legalizirati prostituciju i da se zna tko je ovo, a tko je ono. Ne mogu sve nas u isti koš stavljati. Pa mogla bih imati milijune! Jako volim Dajanu Tripunović, tako sam joj iznenađena, nemam riječi.. Ne mogu vjerovati da ona to radi i da ju je muka na to natjerala. Nije ni svaka žena za to rođena, treba imati želudac. Znam ih sve, znam i Dušicu i nikad ne bih rekla da to rade. Čula sam da ima mnogo pjevačica u elitnoj prostituciji, čula sam i za neka imena. Naravno, ne bih to nikada rekla javno. 

Bilo je situacija da netko dođe kod mene i kaže: ''Bio sam sa njom, nije bila skupa...''. Ja budem u šoku. Tko je meni kriv što sam se mučila cijeli život, nosim cipele veće za broj sada... A mogla sam da budem pametna, da se našminkam, dotjeram i...-  rekla je Goca Božinovska. 

Stav o elitnoj prostituciji na srpskoj estradi ima i Nada Topčagić.

- Ne znam ništa, nemojte mene za to pitati. Što ja da vam kažem? Toga ima u svim profesijama, ne samo kod pjevača i pjevačica. Svatko neka prvo gleda u svoje dvorište. Ovo što se događaje užas jedan živi, užas, katastrofa! Što god da je, odmah pjevačice na udaru. Zovite i glumce, političare, voditelje... Ne samo pjevačice. Niti znam ko to radi, niti me zanima. Žao mi je što te djevojke to preživljavaju sve... Eto, na nekom se kola moraju slomiti, žao mi je. Bezveze je i žalosno, te neke žene imaju svoje obitelji, djecu koja idu u školu, žao mi je kroz što sad prolaze. Znate koliko toga ima? Pa veliki je grad, pun je grad toga! Ima toga svuda, ne samo na estradi... To je užas, što se ovo događa, jezivo, stvarno ne znam što bih rekla-  kazala je Nada.

Još jedna njihova kolegica, Jovana TIpšin, komentirala je situaciju. 

- Svako ima pravo na svoj život, meni nitko ne smeta niti degradira karijeru, ja pjevam 28 godina i svi znaju tko sam i što sam. Poštovana sam od strane svoje publike, kao što i ja nju poštujem. Ja ne pratim to, u svom sam svijetu... Ne pronalazim sebe u tvoj temi, hvala Bogu. Svatko se bavi svojim životom, svi su odgovorni za ono što rade ili ne rade. Nisam ništa ništa čula tog tipa, surađujem sa dugogodišnjiim menadžerima koji se isključivo bave muzikom, nismo nikada bili u pričama. A treba li se to legalizirati ili ne, to najbolje znaju oni koji to rade -  smireno je rekla Jovana.

- Za mene te osobe nisu pjevačice. Danas može da dođe netko sa ulice i snimi pjesmu. Pjevačica si ako imaš osnovno glazbeno obrazovanje, imaš bar jednu nacionalnu nagradu ili nagradu na nekom festivalu i znaš napisati notni sistem. Ja sam rekla da se 90 posto novopečenih pjevačica bavi najstarijim zanatom. To su neke starlete, koje si ponikle iz rijalitija zapravo. Dušicu Grabović ne poznajem, vidjela sam je na nekom snimanju i to je to. Ja sam protiv legalizacije prostitucije, to treba kažnjavati. I tada kad se bude to legaliziralo, one će se kriti iza profesije pjevačice. Kriju se iza paravana pjevačice, snime pjesmu i u javnom životu su da bi im porasla tarifa za 50 ili 70 eura. Ne znam im ja tarife...- zaključuje Maja.

 

 

27. travanj 2024 12:04