StoryEditorOCM
ĐiradaURBOFON LIVE

Zadrani će premijerno čuti tročlani splitski bend ‘Rolo‘: kombinaciju elektronike i indie punk rocka!

Piše Zadarski.hr
7. veljače 2023. - 10:15

Nastupom elektro/indie/punk benda ‘Rolo‘ nastavlja se Urbofon Live - cjelogodišnji koncertni program domaće urbane i nezavisne glazbe u Zadru.

Koncertni program otvorila je zadarska kantautorica Dienne, a 17. veljače u Guma baru Zadrani će premijerno čuti tročlani splitski bend ‘Rolo‘, kojeg čine Mišo Komenda (električna gitara), Karlo Kazinoti (bubnjevi, ritam mašina) i Joško Žižić aka. Knez tame (bas).

Otkako su se pojavili na domaćoj glazbenoj sceni, plijene pažnju svojim jedinstvenim zvukom, jednostavnošću forme, gotovo mantričkim, repetitivnim tekstovima te kreativnim i vizualno atraktivnim video spotovima.

Nastavljajući se na ranije bendove u kojima su djelovali (Leut Magnetik, Lažni brkovi, Wizard of stone mountain) ROLO isporučuju kombinaciju elektronike i indie punk rocka s predznakom "eksperimentalno".

Od prvog nastupa na manifestaciji ‘Radio na cesti’ splitskog radija KLFM prošlo je osam godina, a do danas su nastupali na brojnim festivalskim i klupskim pozornicama diljem Hrvatske.

Zadarska će publika premijerno moći čuti pjesme s njihova tri studijska izdanja - “RØLØ” (2016.), HØØP (2018.) i “Ponte Rosso” (2021.).

‘Rolo‘ možete poslušati uživo 17. veljače u Guma baru. Vrata se otvaraju u 20 sati, a koncert počinje u 21 sat.

Ulaznice po cijeni od pet EUR-a mogu se kupiti u Udruzi Prizma na adresi Ulica Nadbiskupa Nikole Matafara 2, Zadar od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, na ulazu u klub od 20 sati ili putem Entrio.com sustava za prodaju ulaznica.

Urbofon Live je zamišljen kao svojevrsni nastavak na radijsku emisiju Urbofon HR Radio Zadra, a za cilj ima razvoj urbane i nezavisne glazbene scene i pozicioniranja Zadra na koncertnu kartu Hrvatske. Koncerti će se održavati jednom mjesečno, a u nastavku programa u Zadar stižu The Fogsellers, Aklea Neon & Sound Doulas, The Black Room, The Siids, Rock&Off tour, One Possible Option i SUN U.

image

Rolo, koncert

/Slobodna Dalmacija
26. travanj 2024 06:32