StoryEditorOCM
ĐiradaPOMOZIMO IM!

Za malog Josipa Grdovića i njegove prijatelje iz bolnice, ispred Kauflanda prikupljat će se potrebne stvari koje im nedostaju

Piše Zadarski.hr
13. lipnja 2020. - 14:40

Zadranke okupljene u grupi Srce zadarsko u utorak, 16. lipnja, organiziraju još jednu u nizu akcija za Zadranina Josipa Grdovića i njegove prijatelje u bolnici Gornja Bistra. Potrepštine koje su im potrebne prikupljat će se od 18 do 20 sati kod trgovačkog centra na Kaufland na Voštarnici.

Prvu akciju inicirao je otac 19-godišnjeg Josipa, Ivica Grdović u suradnji s Marjanom Ikić, koji je nakon višegodišnje, mukotrpne borbe u pronalaženju adekvatnog smještaja sinu oboljelom od cerebralne paralize i psihomotorne retardacije, odlučio pomoći i njegovim prijateljima s kojima je prije dvije godine konačno smješten u bolnicu u Gornjoj Bistri. 

Smještenima u bolnici Gornja Bistra potrebno su sljedeće potrepštine:

Higijenske potrepštine: tertra-pelene, vlažne maramice, jednokratni podlošci za krevet te pamučne pidžame za odrasle (bez gumbića).

Hrana: prirodni voćni sokovi, vitaminski napici (tipa Cedevite), voćni sirupi, pšenični/kukuruzni griz, dječje kašice (tipa Hipp), šećer, suncokretovo ulje i Čokolino.

Organizatori mole sve one koji su voljni sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji da se drže navedenoga popisa.

26. travanj 2024 01:52