StoryEditorOCM
Đirada3.DANI MEDA I PČELARSKIH PROIZVODA ZADARSKE ŽUPANIJE

U petak idemo na medni doručak u City galeriju

Piše Zadarski.hr
5. prosinca 2018. - 12:54
454958277

 Treće izdanje Dana meda i pčelarskih proizvoda Zadarske županije Treće izdanje Dana meda i pčelarskih proizvoda, pod pokroviteljstvom Zadarske županije, održat će se 7. i 8. prosinca 2018. godine u prostorima City galerije u Zadru.

Dvodnevni program donosi brojne zanimljivosti. Uz prodajnu izložbu pčelinjih proizvoda, u suradnji s Hotelijersko turističkom i ugostiteljskom školom Zadar, Poljoprivredno, prehrambenom i veterinarskom školom Stanka Ožanića te pčelarskim udrugama s područja Zadarske županije prvog dana manifestacije upriličit će se medni doručak za sve posjetitelje. Uz edukaciju o nutritivnoj vrijednosti meda moći će se i degustirati pčelinji proizvodi.

Za one željne dodatnog znanja, u subotu 8. prosinca u Gradskoj knjižnici Zadar održat će se stručno edukacijska predavanja (od 9 do 11 sati).

MEDNI DORUČAK - održat će se u petak, 7. prosinca s početkom u 10,30 sati gdje će svi posjetitelji moći degustirati vrhunske poslastice spravljene od meda kao što su: zapečene kruške s orasima i medom na vanilin umaku, Crunchy jogurt s medom i suhim voćem, Cimet role s medom, French toast s medno-cimetnim umakom i mnoga druga iznenađenja......*

28. travanj 2024 10:22